Magical Rollercoaster Live Experience Show

17 september, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Laat je verrassen in de Magical Rollercoaster Live Experience Show, waar overal om je heen iets gebeurt. Net als bij haar rooftop streaming concert op het dak van het Groninger Forum afgelopen zomer, heeft Inge van Calkar ook voor de release van haar mini album FULL COLOR een manier bedacht om ond...

Lees meer

Laat je verrassen in de Magical Rollercoaster Live Experience Show, waar overal om je heen iets gebeurt.

Net als bij haar rooftop streaming concert op het dak van het Groninger Forum afgelopen zomer, heeft Inge van Calkar ook voor de release van haar mini album FULL COLOR een manier bedacht om ondanks de corona-maatregelen een unieke concertervaring neer te zetten.

Een exclusieve pre show vindt plaats in Iduna Drachten. De show heeft een vuurwerk aan nieuwe ideeën en verrassingen. Beleef een popconcert op een hele nieuwe manier, waarbij de band in het midden van de zaal staat en het publiek op het podium. Nu de wereld toch op zo’n kop staat, kunnen we daar net zo goed gebruik van maken!

Over Inge van Calkar:
Inge’s eerste single Touchdown van dit mini-album werd meteen TopSong op NPORadio2 en eigenlijk is The Lady in White sindsdien niet meer van de radio af te slaan. Inge stond al op Eurosonic Air, op het Reeperbahn festival in Duitsland en het Spot festival in Denemarken. Bij radio 2 wordt ze de Nederlandse Kylie Minogue genoemd. Zelf spreekt ze liever van ‘Kylie meets Garbage’. Het is die popsensibiliteit met een scherp randje die het hem doet. Het is aan de ene kant mainstream, maar dan wel links van het midden, met een onversneden laag retro ‘90s synthpop. Van Calkar werkt samen met het producersduo Snoet en Smoel en Gordon Groothedde.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 17 september 2021 : 20:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 11.00 € 11.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 11,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader