Makiko Lto - Wonderland

14 december, Theater De Koornbeurs in FRANEKER

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kinderconcert. In het babyconcert ‘BB’ dompelen twee dansers en twee muzikanten de allerkleinsten onder in een magische wereld van dans en muziek. De zachte klanken van de musici en de soms clowneske bewegingen van de dansers vormen een wereld op zich. Ook reageren ze met verrassende improvisaties ...

Lees meer

Kinderconcert.

In het babyconcert ‘BB’ dompelen twee dansers en twee muzikanten de allerkleinsten onder in een magische wereld van dans en muziek. De zachte klanken van de musici en de soms clowneske bewegingen van de dansers vormen een wereld op zich. Ook reageren ze met verrassende improvisaties op de bewegingen en geluiden van de baby’s. Zo ontstaat een ontroerende dialoog, een warm avontuur voor de baby’s en hun ouders.

‘BB’ ging in 2011 in première tijdens Festival 2 Turven Hoog en speelde sindsdien met veel succes op buitenlandse festivals. Goed dus dat de voorstelling nu ook weer in Nederland te zien is, want: “De aandachtige adoratie van de baby’s, tilt ‘BB’ ruim boven een dolletje uit.” (de Volkskrant)

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 14 december 2022 : vanaf 10:30

Prijzen

Volwassenen : € 14.50

Waar is het?

Theater De Koornbeurs
Noord 2
8801 KP FRANEKER
0517 395363
www.theaterdekooornbeurs.nl
post@theaterdekoornebeurs.nl

€ 14,50