Man met het stenen hart

15 mei, Vermaning 't Lam in BLOKZIJL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Man met het stenen hart is een vertelling met poppen, in een miniatuur coulissen decor. Voor (mensen) kinderen vanaf 6 jaar. Man met het stenen hart is een moderne vertelling met poppen, uitgevoerd in een miniatuur coulissen decor. Voor (mensen) kinderen vanaf 6 jaar. Hans woont met zijn moeder, de...

Lees meer

Man met het stenen hart is een vertelling met poppen, in een miniatuur coulissen decor. Voor (mensen) kinderen vanaf 6 jaar.

Man met het stenen hart is een moderne vertelling met poppen, uitgevoerd in een miniatuur coulissen decor. Voor (mensen) kinderen vanaf 6 jaar.
Hans woont met zijn moeder, de koe, en de geit in een schamele hut in het bos. Ze zijn arm, maar gelukkig en tevreden. Daar komt verandering in als achtereenvolgens de geit, de koe en zijn moeder sterven. ‘Had ik maar een hart van steen’ verzucht Hans. Een klein mannetje verschijnt. Hij biedt hem een hart van steen aan, in ruil voor zijn tranen. En floeps! Daar heeft hij een stenen hart. Gevoelloos trekt Hans de wijde wereld in. Hij wordt rijk, trouwt met een beeldschone prinses, wordt beroemd en bewonderd, maar gelukkig wordt hij niet. Ontevreden vertrekt Hans en laat de prinses in tranen achter. Haar tranen laten hem koud. Hij heeft immers een stenen hart! Zoals het in een sprookje hoort, loopt alles toch goed af en wordt bewezen dat ware liefde in staat is zelfs het hardste hart te breken en te verzachten.

Reserveren: karin@karinklomp.nl; betalen aan de zaal (kan ook met pin)

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 15 mei 2022 : 15:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : € 7.50
Kinderen : Gratis (t/m 13 jaar)

Waar is het?

Vermaning 't Lam
Breestraat 2
8356 DL BLOKZIJL
wwwhetlamontmoet.nl