Mannenkoor Westerlauwers - Jubileumconcert

15 oktober, De Flambou in SURHUISTERVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Jubileumconcert Chr. mannenkoor Westerlauwers i.v.m. 45-jarig jubileum van het koor. Hierdoor is een CD opgenomen met een aantal mooie geestelijke liederen en enkele grotere werken. Het koor wordt hierbij muzikaal ondersteund door het Harderwijks Strijkorkest, Rianne Jongsma dwarsfluit, Wilma Jon...

Lees meer

Jubileumconcert Chr. mannenkoor Westerlauwers i.v.m. 45-jarig jubileum van het koor. Hierdoor is een CD opgenomen met een aantal mooie geestelijke liederen en enkele grotere werken.

Het koor wordt hierbij muzikaal ondersteund door het Harderwijks Strijkorkest, Rianne Jongsma dwarsfluit, Wilma Jongsma hobo, aangevuld met Jan Kroeske op orgel en Sebastiaan Schippers op piano. Het mannenkoor wordt bij een aantal liederen bijgestaan door de sopraan Judith Godeke. Dit alles onder leiding van dirigent Jan Hibma. Het concert duurt ca 1 ½ uur. Tijdens het concert op 15 oktober zullen alle musici van de CD opname hun medewerking verlenen om dit feestelijk concert weer tot een bijzonder gebeuren te maken. De presentatie van de avond is in handen van Grietina Nowee.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 15 oktober 2022 : 19:30 - 21:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.00 € 10.00

Voorverkoop: Primera De Kolk 44 in Surhuisterveen Bijbelboetiek Baruch Hoflaan 2a Grootegast via www.mannenkoorwesterlauwers.nl.

Waar is het?

De Flambou
Groningerstraat 40
9231 CM SURHUISTERVEEN

€ 10,00