Mannenkoor Westerlauwers

29 oktober, Martinikerk in BOLSWARD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Concert mannenkoor Westerlauwers. Het koor wordt deze avond ondersteund door organist Jan Kroeske en pianist Sebastiaan Schippers. Verder is er medewerking van de sopraan Judith Godeke. Het geheel staat onder leiding van dirigent Jan Hibma. De presentatie is in handen van Grietina Nowee. Mannenkoo...

Lees meer

Concert mannenkoor Westerlauwers. Het koor wordt deze avond ondersteund door organist Jan Kroeske en pianist Sebastiaan Schippers. Verder is er medewerking van de sopraan Judith Godeke. Het geheel staat onder leiding van dirigent Jan Hibma. De presentatie is in handen van Grietina Nowee.

Mannenkoor Westerlauwers uit Buitenpost bestaat uit ruim 100 leden allemaal afkomstig uit de wijde regio rond de rivier de Lauwers zowel van de Friese als Groningse kant. Een bijzondere gebeurtenis omdat het koor door corona een lange tijd geen concerten kon uitvoeren. Uiteraard heeft het koor de afgelopen tijd niet stilgezeten en is er stevig gewerkt aan een nieuwe CD. Afgelopen zomer is deze CD opgenomen in de Martinikerk te Bolsward en voor het koor ook een moment om zich in deze prachtige kerk aan het publiek te presenteren. Het concert duurt ca 2 uur met een tussentijdse pauze met gratis koffie.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 29 oktober 2022 : 20:00 - 22:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.00 € 10.00

Voorverkoop: Bestellen via www.mannenkoorwesterlauwers.nl.

Waar is het?

Martinikerk
Groot Kerkhof 26
8701 HG BOLSWARD

€ 10,00