Marc Almond

26 maart 2023, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Met de titel ‘Chaos and The Hits Tour’ keert de voormalige Soft Cell-zanger Marc Almond terug naar het podium ter promotie van zijn 24e studioalbum ‘Chaos and a Dancing Star’. Marc Almond verwierf in de jaren ’80 grote faam als succesvol singlesartiest. De in Southport geboren singer-songwriter zon...

Lees meer

Met de titel ‘Chaos and The Hits Tour’ keert de voormalige Soft Cell-zanger Marc Almond terug naar het podium ter promotie van zijn 24e studioalbum ‘Chaos and a Dancing Star’.

Marc Almond verwierf in de jaren ’80 grote faam als succesvol singlesartiest. De in Southport geboren singer-songwriter zong bij uiteenlopende bands voordat hij vanuit een persoonlijke passie een solocarrière begon. Zijn grote droom was om in de voetsporen te treden van zijn grote voorbeelden David Bowie en Scott Walker en in hun stijl de ‘single’ tot icoon van de platenindustrie te maken. Daarin slaagde hij met glans toen hij in 1981 het nummer ‘Tainted Love’ uitbracht, dat direct goed was voor een topnotering in de UK Chart en de best verkopende single van het jaar werd.

Singles werden zijn specialiteit en een totale verkoop van 30 miljoen verkochte platen en albums zegt genoeg over zijn muzikale kwaliteiten. In zijn komende "Chaos and the Hits" tour brengt hij behalve songs van zijn 24e studio album ‘Chaos and a Dancing Star’ zijn grootste hits ten gehore.

Zaal: Grote Zaal | Type: Staconcert | Garderobe gratis

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 26 maart 2023 : vanaf 20:45

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 38.00 € 38.00
CJP : € 28.50 € 28.50

Toelichting: korting alleen voor CJP pashouder.

Voorverkoop: https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/111063043.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 38,00