Marc Van Bets - Film- en musical melodieën

1 juli, Stadhuis aan de Zijl in DOKKUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Marc Van Bets speelt " easy listening music op Dokkumer carillon. Hij kreeg zijn eerste muzieklessen aan het Mechels Stedelijk Conservatorium. Hij studeerde er klassieke gitaar. Later volgde hij zang bij Lucienne Van Deyck in Mechelen en bij Louis Devos aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel....

Lees meer

Marc Van Bets speelt " easy listening music op Dokkumer carillon. Hij kreeg zijn eerste muzieklessen aan het Mechels Stedelijk Conservatorium. Hij studeerde er klassieke gitaar. Later volgde hij zang bij Lucienne Van Deyck in Mechelen en bij Louis Devos aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Jarenlang zong hij mee in vele koren waaronder de Mechelse Liedertafel, het radiokoor van de BRT onder leiding van Vic Nees en het operakoor van de Muntschouwburg.

Begeesterd door de Mechelse beiaardklokken volgde hij les aan de Koninklijke Beiaardschool Jef Denyn en behaalde er zijn laureaatsdiploma.
Marc is kerkbeiaardier van de Sint-Romboutskathedraal te Mechelen, waar hij elke kerkelijke feestdag opluistert met een aangepast concert en dit aansluitend bij de hoogmis rond 11.30u.
Ook buiten deze opdracht hoort u hem geregeld op het klokkenspel zowel in Mechelen als in andere steden. Hij is een veelgevraagd gastbeiaardier in binnen- en buitenland.

De liefde voor gitaar en zang en de passie voor muziek in het bijzonder zijn zeer herkenbaar in zijn beiaardspel.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 1 juli 2022 : 19:00 - 19:45

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Stadhuis aan de Zijl
De Zijl 2
9101 ML DOKKUM
0519 293800