Marcel Kapteijn & Boelo Klat

25 september, Concerts & More De Wier (huiskamertheater) in KOARNJUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Marcel Kapteijn & Boelo Klat @ De Wier Koarnjum Zaterdagavond 25 september 2021 Toegang alleen na reservering op 06-54763154 of bobdeboer@pinupsanddowns.com Marcel Kapteijn (zang/gitaar) en Boelo Klat (piano) hebben elkaar muzikaal in 2018 gevonden in een gebalanceerd muziekprogramma waarin solo- e...

Lees meer

Marcel Kapteijn & Boelo Klat @ De Wier Koarnjum
Zaterdagavond 25 september 2021
Toegang alleen na reservering op 06-54763154 of bobdeboer@pinupsanddowns.com

Marcel Kapteijn (zang/gitaar) en Boelo Klat (piano) hebben elkaar muzikaal in 2018 gevonden in een gebalanceerd muziekprogramma waarin solo- en duocomposities een grote rol speelden.

Deze avond brengt het duo Kapteijn en Klat een akoestisch optreden met een mix van intieme liedjes, jazz en rauwe blues, o.a. van het nieuwste album van beide muzikanten met de titel “Magnolia” en van Marcel’s solo cd "The Man I Am".

Zanger Marcel Kapteijn verwierf wereldfaam met de band Ten Sharp (met o.a. Niels Hermes): de prachtige single “You” uit 1991 werd een regelrechte wereldhit. Het is nog altijd wereldwijd te horen op de radio. In deze band speelden destijds ook Hubert Heeringa en Jelle Sieswerda.

Tegenwoordig maakt hij furore met zijn nieuwe band Marcel Kapteijn & the Raindogs. Zijn solo CD “the Man I Am” werd lovend ontvangen.

Pianist Boelo Klat ontwikkelde zich in de afgelopen jaren ook als componist. Met zijn band Klatwerk3 krijgt hij lovende recensies. Boelo is veelzijdig: zijn composities raken de pop, jazz, klassiek, minimal music en wereldmuziek. Veel nadruk ligt op de kracht van eenvoud.

De pers schrijft over hem:
Klat's composities variëren van doordacht tot uitgelaten en klinken soms zo vanzelfsprekend dat je denkt ze al eerder gehoord te hebben. Onmogelijk, maar dat kenmerkt onverbiddelijk het vakmanschap dat hem eigen is.

Klatwerk3 gaat half oktober de studio in voor het opnemen van hun 6e cd getiteld Space Age Suite.

Lees minder

Data en tijden

za 25 september 2021 : 20:00 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 19.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Concerts & More De Wier (huiskamertheater)
De Wier 5
9056 PM KOARNJUM
www.pinupsanddowns.com/concertsandmore/

€ 19,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader