Marcel Kapteijn & the Raindogs

17 december, Theaterkerk Mammemahuis in JELLUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De wens om een kerstconcert te doen was er al lang en door een soort van muzikaal toeval komen Marcel Kapteijn & the Raindogs nu naar het Mammemahuis te Jellum. Op zaterdag 17 december brengen ze hun mix van intieme songs, kertsliedjes, intens gezongen vanuit de tenen. Ongecompliceerd en door de i...

Lees meer

De wens om een kerstconcert te doen was er al lang en door een soort van muzikaal toeval komen Marcel Kapteijn & the Raindogs nu naar het Mammemahuis te Jellum.

Op zaterdag 17 december brengen ze hun mix van intieme songs, kertsliedjes, intens gezongen vanuit de tenen. Ongecompliceerd en door de interactie met publiek krijgt het concert vorm en geeft het een intiem huiskamerachtige sfeer.

Deze muzikale mannen zoeken altijd naar bijzondere en briljante plekjes. Vandaar dat de keuze deze keer op Mammemahuis in Jellum is gevallen. Deze prachtige kerk met een rijke historie en een prachtige akoestiek, is de uitgelezen locatie om het publiek te verwennen met eigen liedjes die je het gevoel geven ze al langer te kennen.

Marcel Kapteijn (bekend van de popgroep Ten Sharp met de wereldhit ‘You’) heeft bewezen ook een geweldige singer-songwriter te zijn. Na zijn album Driftwood heeft hij in het najaar van 2016 het prachtige album The Man I Am uitgebracht, in 2019 het album Magnolia waarbij Boelo Klat de prachtige pianocomposities voor zijn rekening nam. Tussendoor is in 2018 ook nog het kerstalbum Ding Dong Days uitgekomen en recentelijk zijn een aantal nieuwe singels uitgebracht waarvan het prachtige Muddy Waters de meest recente is.

Kapteijn neemt met zijn soms rauwe stem het publiek mee en laat ze ademloos luisteren naar zijn songs. Samen met the Raindogs: Sander Schuurman op gitaar en zang en Nico Dobber op percussie en gitaar vermaken ze het publiek met humor en fraaie liedjes: een optimale live-beleving! Geen optreden van Marcel Kapteijn & the Raindogs is hetzelfde… laat je verassen in deze prachtig klinkende theaterkerk.

Toegang alleen na reserveren via info@mammemahuis.nl en betaling vooraf

Aanvang 20:00 uur, deur open 19:30 uur

Lees minder

Links

Data en tijden

za 17 december 2022 : 20:00 - 22:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 18.50

Voorverkoop: Toegang alleen na reserveren via info@mammemahuis.nl en betaling vooraf..

Waar is het?

Theaterkerk Mammemahuis
Hegedyk 15
9026 BA JELLUM
06-28335637
www.mammemahuis.nl
info@mammemahuis.nl

€ 18,50