Margaret Prins

26 april t/m 4 juli, Zorgcentrum Abbingahiem in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het werk van Margaret Prins kenmerkt zich door een breed oeuvre. Enerzijds schildert zij, liefst groot, abstracte werken die opvallen door het kleurgebruik en de aanwezigheid van sterke lijnen en vlakken. Werken die de kijker uitnodigen om de eigen fantasie te laten spreken. Daarnaast schildert zi...

Lees meer

Het werk van Margaret Prins kenmerkt zich door een breed oeuvre. Enerzijds schildert zij, liefst groot, abstracte werken die opvallen door het kleurgebruik en de aanwezigheid van sterke lijnen en vlakken.

Werken die de kijker uitnodigen om de eigen fantasie te laten spreken. Daarnaast schildert zij portretten en landschappen. Haar landschappen kenmerken zich meestal door de aanwezigheid van de zee. In haar latere landschappen is de invloed van haar abstracte werk te zien. Haar zeegezichten roepen een impressionistisch gevoel van voortschrijdende tijd op, terwijl haar meer expressionistische manier van schilderen een gevoel van verandering en beweging oproepen.

De werken van Margaret Prins nodigen uit om even tot rust te komen aan zee of in de eigen fantasie. Bij nadere beschouwing zal de oplettende kijker zeker aangenaam verrast worden.

Lees minder

Links

Data en tijden

dinsdag 26 april 2022 t/m maandag 4 juli 2022

zondag : 8:30-20:00
maandag : 8:30-20:00
dinsdag : 8:30-20:00
woensdag : 8:30-20:00
donderdag : 8:30-20:00
vrijdag : 8:30-20:00
zaterdag : 8:30-20:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Zorgcentrum Abbingahiem
Jansoniusstraat 4
8934 BM LEEUWARDEN

gratis