Margot Ritman

20 juli t/m 28 oktober, Wijkzorgcentrum en Verpleeghotel De Hofwijck in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Expositie Margot Ritman. De natuur (vooral bloemen, maar ook de zee, de bomen), mens en dier (of de combinatie daarvan), zijn een grote inspiratiebron. Kleuren en vormen van bloemen zijn heel fascinerend want bloemen zijn kleurrijk en in de natuur passen alle kleuren bij elkaar. Daarom houdt ze er ...

Lees meer

Expositie Margot Ritman.

De natuur (vooral bloemen, maar ook de zee, de bomen), mens en dier (of de combinatie daarvan), zijn een grote inspiratiebron. Kleuren en vormen van bloemen zijn heel fascinerend want bloemen zijn kleurrijk en in de natuur passen alle kleuren bij elkaar. Daarom houdt ze er van te schilderen met de uitgesproken kleuren die de natuur biedt. Vooral de kleur rood is favoriet.

Deze komt in bijna al haar werk terug. Ze schildert met olieverf of acryl op doek of paneel. Kunst moet, want…. Kunst zorgt voor ontspanning en inspiratie…. Door er naar te kijken of door het zelf te maken. Kijken naar kunst is je even verwonderen, even genieten en je gedachten laten dwalen.

Margôt Ritman, woont en werkt in De Wilgen (gemeente Smallingerland) waar ze haar atelier en galerie heeft. Ze is haar creatieve loopbaan begonnen met naaldkunst, maar na het volgen van een kaderopleiding Creatieve Handvaardigheid besloot zij zich vooral te gaan richten op het schilderen en volgde lessen bij diverse bekende kunstschilders in Noord-Nederland.

Daarna is ze ook begonnen met het maken van beelden in brons, neolith, Stone-art (2 componentenklei) en papiermaché. Haar beelden zijn te zien in haar galerie Amapola in De Wilgen.

Lees minder

Links

Data en tijden

dinsdag 20 juli 2021 t/m donderdag 28 oktober 2021

zondag : 8:30-20:00
maandag : 8:30-20:00
dinsdag : 8:30-20:00
woensdag : 8:30-20:00
donderdag : 8:30-20:00
vrijdag : 8:30-20:00
zaterdag : 8:30-20:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Wijkzorgcentrum en Verpleeghotel De Hofwijck
Dirk Zeperweg 2
8917 AZ LEEUWARDEN
058 2134495
www.paletgroep.nl

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader