Margôt Ritman

12 juli t/m 3 november, Eetcafé Spinoza in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Schilderijen. De natuur (vooral bloemen, maar ook de zee, de bomen), mens en dier (of de combinatie daarvan), zijn een grote inspiratiebron. Kleuren en vormen van bloemen zijn heel fascinerend want bloemen zijn kleurrijk en in de natuur passen alle kleuren bij elkaar. Daarom houdt ze er van te schi...

Lees meer

Schilderijen.

De natuur (vooral bloemen, maar ook de zee, de bomen), mens en dier (of de combinatie daarvan), zijn een grote inspiratiebron. Kleuren en vormen van bloemen zijn heel fascinerend want bloemen zijn kleurrijk en in de natuur passen alle kleuren bij elkaar. Daarom houdt ze er van te schilderen met de uitgesproken kleuren die de natuur biedt. Vooral de kleur rood is favoriet. Deze komt in bijna al haar werk terug. Ze schildert met olieverf of acryl op doek of paneel. Kunst moet, want…. Kunst zorgt voor ontspanning en inspiratie…. Door er naar te kijken of door het zelf te maken. Kijken naar kunst is je even verwonderen, even genieten en je gedachten laten dwalen.

Margôt Ritman, woont en werkt in De Wilgen (gemeente Smallingerland) waar ze haar atelier en galerie heeft. Ze is haar creatieve loopbaan begonnen met naaldkunst, maar na het volgen van een kaderopleiding Creatieve Handvaardigheid besloot zij zich vooral te gaan richten op het schilderen en volgde lessen bij diverse bekende kunstschilders in Noord-Nederland. Daarna is ze ook begonnen met het maken van beelden in brons, neolith, Stone-art (2 componentenklei) en papiermaché. Haar beelden zijn te zien in haar galerie Amapola in De Wilgen.

Lees minder

Links

Data en tijden

dinsdag 12 juli 2022 t/m donderdag 3 november 2022

zondag : 16:00-22:00
maandag : 16:00-22:00
dinsdag : 16:00-22:00
woensdag : 16:00-22:00
donderdag : 16:00-22:00
vrijdag : 16:00-22:00
zaterdag : 16:00-22:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Eetcafé Spinoza
Eewal 50-52
8911 GT LEEUWARDEN
058 2129393
www.eetcafespinoza.nl
info@eetcafespinoza.nl

gratis