Maria Kostyukova en Bram Kruis

27 november, Eric's Café in DOKKUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zondag 27 november, 15.00 uur, Eric’s Café Dokkum: Concert met Maria Kostyukova en Bram Kruis Zondagmiddag 27 november organiseert Jazz Dokkum alweer het derde concert van een serie in Dokkum. Deze keer is het podium voor zangeres Maria Kostyukova. Maria laat zich begeleiden door een aantal bijzond...

Lees meer

Zondag 27 november, 15.00 uur, Eric’s Café Dokkum:
Concert met Maria Kostyukova en Bram Kruis

Zondagmiddag 27 november organiseert Jazz Dokkum alweer het derde concert van een serie in Dokkum. Deze keer is het podium voor zangeres Maria Kostyukova. Maria laat zich begeleiden door een aantal bijzonder getalenteerde studenten van het Prins Claus Conservatorium Groningen waaronder Bram Kruis op saxofoon. Locatie Eric’s Café, Markt 36 in Dokkum. Aanvang concert 15.00 uur. Vanaf ongeveer 16.30 uur kunnen redelijk gevorderde amateurs deelnemen aan een jamsessie onder begeleiding van Bram Kruis.

Maria is geboren in Rostov (Rusland) en begon al op 5-jarige leeftijd met zang. In 2019 verhuisde ze naar Nederland voor het behalen van haar Master Muziek aan het Prins Claus Conservatorium (2021). Ze was winnaar van maar liefst 75 internationale en all-Russische vocale competities en zingt sinds 2021 bij het Jong Metropole Orkest. Saxofonist Bram Kruis is 3e-jaars student aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen en speelt met zijn combo enkele eigen nummers, bijzondere arrangementen en een aantal bekende en minder bekende jazz standards. Line-up: Nick Borchers (keys), Joost van der Bijl (bas), Sirach ter Veer (gitaar), Simeon Simeonov (drums), Johan Boekema (trompet/trombone) en Maria Kostyukova (vocals).

De locaties van de Jazz Dokkum concerten zijn steeds wisselend; behalve in de Eric’s Café worden de concerten gegeven bij ’t Readhûs, De Posthoorn en de Halve Maan. Na elk concert kunnen redelijk gevorderde amateurs deelnemen aan de jamsessie onder leiding van de gastsolist.

Ticket incl. een drankje € 4,50, (kinderen tot 12 jaar gratis). Voor tickets en aanmelden jamsessies ga naar de website van Jazz-Dokkum.nl. De concerten worden mede mogelijk gemaakt met een subsidie van de Gemeente Noardeast-Fryslân en het Nationaal Podiumplan en met ondersteuning van Centrum voor de Kunsten Opus 3.

https://jazz-dokkum.nl

Lees minder

Data en tijden

zo 27 november 2022 : 15:00

Prijzen

Volwassenen : € 4.50
Kinderen : Gratis (t/m 12 jaar)

Waar is het?

Eric's Café
Markt 36
9101 LS DOKKUM
0519 293 814
https://www.ericscafe.nl/
info@ericscafe.nl

€ 4,50