Marjan van der Werf

23 juli t/m 28 augustus, Bibliotheek in HEERENVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Marjan van der Werf exposeert haar schilderijen in de bibliotheek van Heerenveen. De in Heerenveen geboren kunstschilder kwam al vroeg in aanraking met tekenen door haar pake die boer was, maar eigenlijk graag kunstenaar wilde worden. Pas in de afgelopen tien jaar heeft ze het schilderen ontdekt. ...

Lees meer

Marjan van der Werf exposeert haar schilderijen in de bibliotheek van Heerenveen.

De in Heerenveen geboren kunstschilder kwam al vroeg in aanraking met tekenen door haar pake die boer was, maar eigenlijk graag kunstenaar wilde worden. Pas in de afgelopen tien jaar heeft ze het schilderen ontdekt. Haar inspiratie haalt ze uit de dingen die om haar heen gebeuren en ze werkt vanuit haar gevoel. Ze toont haar passie het liefst met het schilderen van vrouwen (in het rood), kinderen en dieren. In een schilderij spreekt het kleurrijke aspect haar het meest aan, omdat op deze manier de levendigheid aan het licht wordt gebracht. Daarom mixt Van der Werf graag materialen in acrylverf en gebruikt ze olieverf voor portretten. Het mooiste compliment dat iemand haar kan geven is dat haar werk een bepaalde emotie losmaakt. “Dan pas heb ik het goed gedaan!”, aldus Marjan.

De in 1962 geboren Marjan van der Werf woont in Langezwaag. Om de techniek van het schilderen onder de knie te krijgen heeft ze schilderlessen gevolgd bij Hanneke Vleugel, Gerrie Meeter en Rens Hoekstra. Online volgde ze portret lessen olieverf van Esther van Tilburg en daarnaast nam ze deel aan een aantal workshops. Tegenwoordig geeft ze zelf workshops op locatie en schildert ze in opdracht.

Lees minder

Data en tijden

vrijdag 23 juli 2021 t/m zaterdag 28 augustus 2021

maandag : 13:00-17:30
dinsdag : 10:00-20:00
woensdag : 10:00-17:30
donderdag : 10:00-20:00
vrijdag : 10:00-17:30
zaterdag : 10:00-14:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Bibliotheek
Burgemeester Kuperusplein 48
8442 CL HEERENVEEN
0513 626675
www.bibliotheekheerenveen.nl

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader