Mark Foggo's Skasters

21 oktober, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Mark Foggo komt terug naar Het Bolwerk en hij neemt zijn Skasters mee. Dat betekent: Voeten van de vloerrr! Hij wordt wel omschreven al een kruising tussen Mr. Bean en Iggy Pop vanwege zijn geflipte podiumpresentatie. Ook mag hij een ware skamissionaris heten, vanwege zijn eeuwigdurende missie om s...

Lees meer

Mark Foggo komt terug naar Het Bolwerk en hij neemt zijn Skasters mee. Dat betekent: Voeten van de vloerrr!

Hij wordt wel omschreven al een kruising tussen Mr. Bean en Iggy Pop vanwege zijn geflipte podiumpresentatie. Ook mag hij een ware skamissionaris heten, vanwege zijn eeuwigdurende missie om ska te spelen en te promoten. Recentelijk speelde hij nog in Mexico en Colombia.

Foggo, Brit van oorsprong, startte zijn muzikale carrière op zijn veertiende. Hij woonde in Nederland, België, Engeland en Thailand. Hij bracht al meerdere albums uit, waarvan de meeste bekende ‘Ska Pig’ is. Sterker nog; dit album mag gerust een klassieker heten. Mark is al bezig sinds de jaren tachtig en in de afgelopen decennia verscheen hij ook regelmatig op ons podium. Desondanks blijft hij het benadrukken: “this is only the beginning!”.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 21 oktober 2022 : vanaf 21:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 14.00 € 12.00

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 14,00