Markt!

29 mei, Drafbaan in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Stapels kleding, vintage hebbedingetjes, kisten vol LP’s, sierraden, antieke meubeltjes én een fantastische sfeer. Met een divers en creatief aanbod is dit Markt! Een festivalmarkt met een hoop shop plezier, heerlijke street food, vermaak voor de kleintjes en optredens van live artiesten. Op zondag...

Lees meer

Stapels kleding, vintage hebbedingetjes, kisten vol LP’s, sierraden, antieke meubeltjes én een fantastische sfeer. Met een divers en creatief aanbod is dit Markt! Een festivalmarkt met een hoop shop plezier, heerlijke street food, vermaak voor de kleintjes en optredens van live artiesten.

Op zondag 29 mei waan je je voor even in de sferen van de bekendste vintage markten op “Nothing Hill” en “Le marche aux Puces“. Gewoon dicht bij huis, in het Groninger Stadspark.

Markt! is een groots opgezette festival markt met een zeer gevarieerd aanbod aan kramen. Het festivalterrein wordt opgedeeld in verschillende eilanden, elk met hun eigen karakter; Ibiza, bohemian, vintage, brocante, vinyl, vlo, kleding, boeken, streekproducten en nog heel veel meer.

Naast de vele kramen biedt Markt! een relaxte festival sfeer, een gezellig foodplein, vintage terrassen en hippe foodtrucks. Is er vermaak voor de kleintjes en zijn er optredens van toffe bands en dj’s. Markt! Heerlijk om lekker rond te kijken, te genieten en nieuwe mensen te ontmoeten.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 29 mei 2022 : 11:00 - 19:00

Prijzen

Volwassenen : € 3.50
Kinderen : Gratis (t/m 16 jaar)
€ 3,50