Markt van Melk en Honing

6 augustus, Brink in ZUIDLAREN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

127 jaar. 36 Jaar Markt van Melk en Honing: steeds groener, duurzamer, biologischer, kortom een markt over natuur, milieu, buitenleven en imkerij. Een slingerend lint van ruim 100 marktkramen, fraai onder de bomen, rond de Dobbe en op de Grote Brink. Demonstraties door de vele standhouders, livemu...

Lees meer

127 jaar. 36 Jaar Markt van Melk en Honing: steeds groener, duurzamer, biologischer, kortom een markt over natuur, milieu, buitenleven en imkerij.

Een slingerend lint van ruim 100 marktkramen, fraai onder de bomen, rond de Dobbe en op de Grote Brink.

Demonstraties door de vele standhouders, livemuziek en een speciale kindertent, maakt onze markt voor alle leeftijden een verrassend en gezellig dagje uit.

Het Bijkersgilde organiseert de keuring van bijenproducten. Naast honing worden bijenwas producten, zoals kaarsen, wasfiguren en raat, honingwijn (mede), heideraat en zomerraat ter keuring aangeboden.

Bovendien is er de honingproeverij. U kiest hier zelf de lekkerste honing, het gaat om de (honing)smaak en het etiket. En natuurlijk ontvangt de winnaar een leuke attentie.

U kunt dit jaar letterlijk even stoom afblazen! Want er is ook dit jaar weer een speciale plek voor het "Molenmuseum de Wachter". Naast de vrijwilligersstand van het molenmuseum komen zij met de Stoom Locomobiel en de net gerestaureerde Stoom Trekker. De vrijwilligers van het museum pakken extra uit want ook de smidse, de houtbewerker, de bakker en de klompenmaker demonstreren hun kunsten.

Voor uw kinderen worden in de Bijkidzzztent allerlei leuke activiteiten georganiseerd: met o.a. kaarsen tonken en kaarsen rollen van bijenwas en er is een (bijen)tekenwedstrijd voor de kinderen. Ook kunnen ze zich verkleden als imker en natuurlijk ook op de foto!
Straattheater, akoestische muziek en andere optredens luisteren de markt op.

Onze markt vindt u op de Grote Brink in het centrum van Zuidlaren. Gratis entree en gratis parkeren.

Nadere info op de website: http://www.bijpraot.nl/markt.php

Lees minder

Links

Data en tijden

za 6 augustus 2022 : 10:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Toelichting: gratis parkeren.

Waar is het?

Brink
Brink
9470 AC ZUIDLAREN