Marlene Bakker

13 augustus, Eetcafé De Boerderij (Theater Oosterwijtwerd) in OOSTERWIJTWERD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Singer-songwriter; streektaal. Marlene Bakker is een opvallende verschijning in het Groningstalig circuit. Haar prachtige stem en eigen werk bezorgen haar een geheel eigen plekje binnen de Nederlandse muziekscene. Marlene's debuutalbum RAIF (gereedschap in het Gronings) is in Nederland veelgepr...

Lees meer

Singer-songwriter; streektaal.

Marlene Bakker is een opvallende verschijning in het Groningstalig circuit. Haar prachtige stem en eigen werk bezorgen haar een geheel eigen plekje binnen de Nederlandse muziekscene.

Marlene's debuutalbum RAIF (gereedschap in het Gronings) is in Nederland veelgeprezen en ontving een vijfsterren recensie in het Dagblad van het Noorden en lovende viersterren recensies in onder andere Heaven Popmagazine en de MusicMaker. “Tot nu toe wat mij betreft het beste album van het jaar”, zei Frits Spits op NPO Radio 1 in zijn programma De Taalstaat. Ze tourde mee als support act met Daniël Lohues’ clubtour ‘Elektrisch’ en ging in 2020 op landelijke theatertournee met haar voorstelling RAIF.

Als de elf persoonlijke songs op haar album iets duidelijk maken, is het dat Marlene Bakker de juiste snaar weet te raken. Warmte, romantiek, verlangen, weemoedigheid, troost, melancholie en kwetsbaarheid strijden in haar werk om voorrang. Elk lied is onlosmakelijk verbonden met haar geboortegrond.

Ook zij die de taal niet machtig zijn, zullen worden geraakt door de filmische sfeer. Laat je meevoeren in een unieke luisterervaring waarin de magie van het noorden en het aardse Gronings naadloos aansluit op hedendaagse indiepop.

Op vrijdag 13 augustus komt Marlene een intiem concert verzorgen in triobezetting samen met Bernard Gepken (gitaar) en Reyer Zwart (toetsen/contra/bas).

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 13 augustus 2021 : 15:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : € 34.00

Toelichting: incl. eten.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Eetcafé De Boerderij (Theater Oosterwijtwerd)
Schoolweg 2A
9911 PA OOSTERWIJTWERD
eetcafedeboerderij.com

€ 34,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader