Mart Hoogkamer - Met een lach en een traan…

12 oktober, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ineens was hij daar: Mart Hoogkamer, slechts 23 jaar oud, maar nu al een naam die niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekwereld. Mart domineerde lange tijd alle media, hitlijsten en radio- en tv-stations met zijn nummer 1 gimmick plaat Ik Ga Zwemmen en verbreekt werkelijk ieder record. ...

Lees meer

Ineens was hij daar: Mart Hoogkamer, slechts 23 jaar oud, maar nu al een naam die niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekwereld. Mart domineerde lange tijd alle media, hitlijsten en radio- en tv-stations met zijn nummer 1 gimmick plaat Ik Ga Zwemmen en verbreekt werkelijk ieder record. Vorig jaar ging hij bovendien viral op social media en kreeg wereldwijd aandacht en tientallen miljoenen streams met zijn vertolking van Unchained Melody; opgenomen op het Spaanse strand met zijn knieën in het zand.

Een volkszanger en ras-entertainer in hart en nieren die iedereen wegblaast. Met zijn sympathieke uitstraling verovert hij in rap tempo ieders hart. Daar gaan we zeker nog veel van horen.

Van september tot en met December 2022 trekt hij langs de Nederlandse theaters en speelt hij de pannen van het dak. Met zijn 7-koppige liveband zet hij een feel good show neer met de grootste Engelstalige evergreens als She Believe In Me, All By Myself en uiteraard Unchained Melody. Maar zijn eigen Nederlandstalige muzikale herinneringen zullen ook niet ontbreken.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 12 oktober 2022 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 34.50

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

€ 34,50