Martijn Fischer - Zingt hits van Hazes

13 oktober, SPOT/De Oosterpoort in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Dit najaar is Martijn Fischer te bewonderen zijn tijdens zijn exclusieve clubtour Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes! Dit najaar is Martijn Fischer te bewonderen zijn tijdens zijn exclusieve clubtour Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes! In maar liefst 13 mooie poppodia verspreid door het hele la...

Lees meer

Dit najaar is Martijn Fischer te bewonderen zijn tijdens zijn exclusieve clubtour Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes!

Dit najaar is Martijn Fischer te bewonderen zijn tijdens zijn exclusieve clubtour Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes! In maar liefst 13 mooie poppodia verspreid door het hele land slingert hij de grootste en bekendste hits van André Hazes de zaal in! Hij doet dit samen met zijn complete liveband waar hij al jaren mee optreed. Drie jaar na zijn laatste succesvolle clubtour is het de hoogste tijd om weer op tour te gaan in de poppodia!

Martijn Fischer is een Nederlandse acteur en zanger die onder andere bekend staat om zijn verschillende vertolkingen van André Hazes. Verwacht een grandioze en hartverwarmende avond vol met bekende meezingers voor zowel jong als oud. Martijn heeft André Hazes gespeeld in de Joop van de Ende musical Hij Gelooft In Mij. De succesvolle musical is ruim 2 jaar te zien geweest. Voor deze rol ontvangt hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol. Ook voor zijn rol als Andre Hazes in de film Bloed Zweet en Tranen wordt Martijn beloond met een Gouden kalf.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 13 oktober 2022 : 20:00 - 23:30

Prijzen

Volwassenen : € 25.00

Waar is het?

SPOT/De Oosterpoort
Trompsingel 27
9724 DA GRONINGEN
050 3680368
www.spotgroningen.nl
info@opsb.groningen.nl

€ 25,00