Masquerade Theater - Peer Gynt

24 juni t/m 3 juli, Voorbij Simmerwei 9 in OUDWOUDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Noard-East Fryslân heeft een enthousiaste groep jonge toneelliefhebbers: Masquerade Theater Jongerein. Op 24 juni spelen zij de première van het openluchtspel ‘Peer Gynt’ op een unieke locatie midden in de natuur aan de Simmerwei in Oudwoude. Peer Gynt is het verhaal van een jongen die liever in ...

Lees meer

Noard-East Fryslân heeft een enthousiaste groep jonge toneelliefhebbers: Masquerade Theater Jongerein.

Op 24 juni spelen zij de première van het openluchtspel ‘Peer Gynt’ op een unieke locatie midden in de natuur aan de Simmerwei in Oudwoude. Peer Gynt is het verhaal van een jongen die liever in een fantasiewereld leeft. Hij zoekt rijkdom en macht, reist de hele wereld over, maar vindt uiteindelijk zijn geluk dichtbij huis.

Masquerade Theater Jongerein heeft deze klassieker van de Noorse schrijver Henrik Ibsen bewerkt tot een eigen vernieuwende versie. Het oeroude verhaal is nog steeds actueel. Iedereen herkent de onzekerheid, de armoede, rijkdom, verlies en verdriet. Maar het gaat ook over liefde, zoals de onoverwinnelijke n liefde tussen Peer en Solveigh.

Twintig, meest jonge spelers, onder leiding van regisseur Job de Roo, hebben hun best gedaan om met de speelse bewerking van dit stuk de Fryske taal en de cultuur dichter bij de mensen te brengen. Het wordt een dynamisch iepenloftspul voor jong en oud met spektakel, opmerkelijke kostuums en andere verrassende elementen.

Een andere bijzonderheid die de voorstelling sfeer geeft en compleet maakt is de live band, onder leiding van Mariët Piersma, die een aantal bekende stukken van componist Edvard Grieg in een eigen bewerking zal spelen.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 1 juli 2022 : vanaf 20:00
za 2 juli 2022 : vanaf 20:00
zo 3 juli 2022 : vanaf 14:30
zo 3 juli 2022 : vanaf 20:00

Toelichting: 24 juni première

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.00 € 10.00
Kinderen : € 7.50 (t/m 18 jaar) € 7.50 (t/m 18 jaar)

Waar is het?

Voorbij Simmerwei 9

9294 KV OUDWOUDE

€ 10,00