Massada

21 januari 2023, Kielzog Theater in HOOGEZAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Deze Nederlands-Molukse band uit Huizen is opgericht door zanger/percussionist Johnny Manuhutu. De band scoorde in de jaren 70 en 80 van de 20e eeuw hits als Latin dance, Arumbai en Sajang. Massada is voor een belangrijk deel bepalend geweest voor de introductie van een geheel nieuwe sound in Neder...

Lees meer

Deze Nederlands-Molukse band uit Huizen is opgericht door zanger/percussionist Johnny Manuhutu. De band scoorde in de jaren 70 en 80 van de 20e eeuw hits als Latin dance, Arumbai en Sajang. Massada is voor een belangrijk deel bepalend geweest voor de introductie van een geheel nieuwe sound in Nederland. Massada was pionier/trendsetter en grossier op het gebied van gebruik van uitgebreide percussie instrumentarium binnen een band of groepsgebeuren en hun muziekstijl veel navolging verkrijgt van bands binnen Nederland.

Percussionist Nippy Noya maakte o.a. deel uit van de befaamde percussionisten line-up die in de loop der jaren door Massada naar voren zijn gebracht.

Door hun spectaculaire optredens op o.a. Pinkpop en de lovende kritieken in delen van Europa en Azië (o.a. Int. Java Jazz festival) maakte de band hun live reputatie waar.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 21 januari 2023 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 17.55
CJP : € 14.50

Toelichting: incl. pauzedrankje.

Waar is het?

Kielzog Theater
Gorecht-Oost 157
9603 AE HOOGEZAND
0598 373777
www.kielzog.nl
info@kielzog.nl

€ 17,55