Mastreechter Staar - StaarVaria

17 december, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Genieten van pure muziek. Met StaarVaria trakteert de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar op een gevarieerd programma met onder meer opera, operette en musical. De welbekende thema’s zoals liefde, geloof en trots komen volop aan bod. In dit internationale programma wordt er in verschillen...

Lees meer

Genieten van pure muziek.

Met StaarVaria trakteert de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar op een gevarieerd programma met onder meer opera, operette en musical. De welbekende thema’s zoals liefde, geloof en trots komen volop aan bod. In dit internationale programma wordt er in verschillende talen gezongen, van Zuid-Afrikaans tot Engels. Ook brengt de zangvereniging een muzikaal bezoekje aan landen over de hele wereld.

Verwacht een gevarieerd concert door het koor en solisten. Mastreechter Staar bewijst tijdens dit concert dat héél veel mannen héél zacht kunnen zingen. Anno 2022 is De Staar nog steeds jong en actueel.

Mastreechter Staar
De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar werd opgericht in 1883. Het gezelschap geniet faam door haar vele optredens in binnen- en buitenland, de grote collectie grammofoonplaten en cd’s, haar bronzen klank en optredens met grote namen uit de muziekwereld. In 2022 treedt De Staar maar liefst 15 keer op met André Rieu’s Johan Strauss orkest op het Vrijthof van Maastricht. In StaarVaria keert het koor terug naar de kern: genieten van pure muziek.

Luister en geniet van dit gevarieerde concert. Laat je verrassen en meeslepen door fantastische solisten, een toppianist, een uitmuntende dirigent én het mannenkoor waar Maastricht en Limburg zo trots op zijn: de Mastreechter Staar!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 17 december 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 32.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl

€ 32,50