Mastreechter Staar - Wie Sjoon oos Limburg is

20 november, Theater Sneek in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Koninklijke Zangvereniging; werken uit opera, operette en musical. De mannen van de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar trakteren u op geheel eigen wijze: u hoort en ziet bekende maar ook minder bekende en toch verrassende werken uit opera, operette en musical. En u wordt verrast met muzi...

Lees meer

Koninklijke Zangvereniging; werken uit opera, operette en musical.

De mannen van de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar trakteren u op geheel eigen wijze: u hoort en ziet bekende maar ook minder bekende en toch verrassende werken uit opera, operette en musical. En u wordt verrast met muziek en een sfeer die kenmerkend is voor de zuidelijkste provincie van ons land: de historie, het dialect, het bourgondische… het komt allemaal aan bod. Eigenlijk hoeft u dit jaar niet meer naar Limburg te komen, Limburg komt immers naar u toe! En óók aan de inwendige mens wordt op een heel speciale manier gedacht! Hoe? Laat u zich verrassen!

De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar werd opgericht in 1883, en geniet faam door haar vele optredens in binnen- en buitenland, de grote collectie grammofoonplaten en cd’s, haar bronzen klank (we vertellen u daar meer over in dit concert), en optredens met grote namen uit de muziekwereld. In 2022 zijn dat o.a. de optredens met André Rieu’s Johan Strauss orkest op het Vrijthof van Maastricht, maar liefst 15 keer!

Anno 2022 heeft ‘De Staar’ weer een uitstraling als vanouds: een enthousiaste groep zangers, een sprankelende dirigent, een virtuoos aan de vleugel en topsolisten verrassen u met een gevarieerd en boeiend concert. Wij zeggen: om in het Limburgs af te sluiten: Sjevraoje gegarandeerd!

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 20 november 2022 : vanaf 14:30

Prijzen

Volwassenen : € 31.50

Waar is het?

Theater Sneek
Westersingel 28
8601 GR SNEEK
0515 431400
www.theatersneek.nl
info@theatersneek.nl

€ 31,50