Matinee in 't Cafe: GG and Mr. Harmaniac

29 december, Café Ensing in PEIZE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

GG (The Guitar Guy alias Henk de Ruiter) speelt samen met Mr. Harmaniac alias Erik Niemeijer in Café Ensing te Peize. Een optreden van GG and Mr. Harmaniac is lekkere Old School Blues in een modern jasje, energiek, puur, boeiend en origineel! Zij wonnen in 2013 'The Dutch Blues Challenge' in de c...

Lees meer

GG (The Guitar Guy alias Henk de Ruiter) speelt samen met Mr. Harmaniac alias Erik Niemeijer in Café Ensing te Peize. Een optreden van GG and Mr. Harmaniac is lekkere Old School Blues in een modern jasje, energiek, puur, boeiend en origineel!

Zij wonnen in 2013 'The Dutch Blues Challenge' in de categorie duo's.

The Guitar Guy brengt op geheel eigen wijze een mix van Delta, Ragtime, Chicago en Country Blues, waarbij zijn groovy gitaarspel ondersteund wordt door voet percussie. Het repertoire van The Guitar Guy bestaat uit nummers van o.a. Sonny Terry, Brownie Mcghee, Big Bill Broonzy, Robert Johnson, Tommy Johnson, Little Walter, Leadbelly en vele anderen.

Erik Niemeijer’s bijnaam Mr. Harmaniac is ontstaan in 1997 toen hij bezig was met het opnemen van een CD met the Dixmeyer bluesband. Erik had toen een eigen nummer Harmaniac en uiteindelijk hebben ze de CD zo genoemd. Na verschillende vormen van The Dixmeyer bluesband is hij gestopt en verder gegaan met Sugadaddy and the Honeydrippers. Sinds begin 2015 maakt hij samen met Henk deel uit van de band GG and the Cruisers. Een optreden van GG and Mr. Harmaniac is lekkere Old School Blues in een modern jasje, energiek, puur, boeiend en origineel!

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 29 december 2021 : 21:00 - 0:00

Prijzen

Volwassenen : € 6.00
Kinderen : Gratis (t/m 11 jaar)
Kinderen : € 4.00 (12 t/m 16 jaar )

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Café Ensing
Hoofdstraat 52
9321 CG PEIZE
050 5032420

€ 6,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader