Matinee in't café: Blues Reunion

28 december, Café Ensing in PEIZE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Blues Reunion bestaat uit bandleden die uitgezworven zijn over de noordelijke provincies maar tijdens een eenmalig optreden tijdens een reünie van 'De Blokhut' in Sappemeer - waar een aantal bandleden in hun jonge jaren vaak kwamen en veel mooie herinneringen aan hebben overgehouden - besloten om v...

Lees meer

Blues Reunion bestaat uit bandleden die uitgezworven zijn over de noordelijke provincies maar tijdens een eenmalig optreden tijdens een reünie van 'De Blokhut' in Sappemeer - waar een aantal bandleden in hun jonge jaren vaak kwamen en veel mooie herinneringen aan hebben overgehouden - besloten om vaker bij elkaar te komen. En dat ondanks een pandemie die er heerste

Zo onstond Blues Reunion tijdens de Corona pandemie. Alle vijf muzikanten hebben vele kilometers in de muziekwereld achter de rug.

De band bestaat uit: Johan Duzink – basgitaar, Hank van der Veen – drums, Peter Kooi – toetsen, Jaap van den Broek – gitaar, Harry Beishuizen - gitaar en zang. Muzikanten die uit een breed muzikaal spectrum samen zijn gekomen in een reünie van de basis van alle hedendaagse muziek: The Blues!

Blues Reunion heeft al op vele noordelijke podia gestaan, maar nog niet in Café Ensing, dat wordt dus hoog tijd. Kom tussen Kerst en oud en nieuw kennis maken met deze noordelijke bluesband.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 28 december 2022 : 20:30 - 23:30

Prijzen

Volwassenen : € 10.00
Kinderen : Gratis (t/m 11 jaar)
Kinderen : € 5.00 (12 t/m 16 jaar )

Waar is het?

Café Ensing
Hoofdstraat 52
9321 CG PEIZE
050 5032420