Matinee in't café: Kai Strauss and the Electric Blues Allstars

29 januari 2023, Café Ensing in PEIZE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Voor de tweede maal gaat de sympathieke Osnabrücker Kai Strauss het podium in Café Ensing betreden. Hij neemt zijn Electric Blues Allstars mee. Kai Strauss is muzikaal opgegroeid in het Duitse Blues-bolwerk Osnabrück en heeft de afgelopen 25 jaar een solide plek in de kleine kring van Europese blue...

Lees meer

Voor de tweede maal gaat de sympathieke Osnabrücker Kai Strauss het podium in Café Ensing betreden. Hij neemt zijn Electric Blues Allstars mee.

Kai Strauss is muzikaal opgegroeid in het Duitse Blues-bolwerk Osnabrück en heeft de afgelopen 25 jaar een solide plek in de kleine kring van Europese blues muzikanten verdiend. Strauss heeft 15 jaren door Europa getoerd met de Texaanse blueszanger en mondharmonicaspeler Memo Gonzalez. Sinds 2014 is hij bandleider van Kai Strauss & The Electric Blues All Stars. Deze bezetting heeft al vele Duitse blues awards (waaronder Best Guitarist 2018, Best Band 2016 en 2019), in de wacht gesleept
Kai Strauss heeft een goed gevoel voor de stemming in het publiek en weet met een diep muzikaal begrip de juiste noten en solo's instinctief te combineren.
Het is high-energy elektrische blues van topkwaliteit zoals het hoort, uit het hart en doordrenkt van gevoelens en emoties. Moeilijk te geloven dat deze man een bluesmuzikant uit Duitsland is en niet uit Chicago of Memphis.“
Kai Strauss and the Electric Blues Allstars spelen regelmatig in Nederland
Maar het eerste podium in 2023 waar Kai en zijn band komen optreden in Nederland is dat van Matinee in’t café in Café Ensing te Peize.

Als je wat rond surft op www.kaistrauss.com kom je tot ontdekking dat hij al in vele kranten en magazine’s in interviews en coverstory’s is geroemd.
The Electric Blues Allstars die Kai Strauss ondersteunen bestaat uit: Kevin DuVernay – bas, Alex Lex – drums, Thomas Feldmann – harmonica, saxofoon en Nico Dreier – keyboards.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 29 januari 2023 : 16:00 - 19:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00
Kinderen : Gratis (t/m 11 jaar)
Kinderen : € 7.50 (12 t/m 16 jaar )

Waar is het?

Café Ensing
Hoofdstraat 52
9321 CG PEIZE
050 5032420