Media Art Festival

24 september t/m 10 oktober, Stationskwartier in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het Media Art Festival laat je in 2021 kennismaken met 14 opkomende kunstenaars uit binnen- en buitenland. In een boeiende expositie van 14 kunstwerken zie je hoe de meest fascinerende en actuele trends in mediakunst tot uitdrukking komen en zich ontwikkelen. Rondom de tentoonstelling biedt een bo...

Lees meer

Het Media Art Festival laat je in 2021 kennismaken met 14 opkomende kunstenaars uit binnen- en buitenland. In een boeiende expositie van 14 kunstwerken zie je hoe de meest fascinerende en actuele trends in mediakunst tot uitdrukking komen en zich ontwikkelen.

Rondom de tentoonstelling biedt een boeiend randprogramma ruimte voor betekenisvolle discussies en reflecties over nieuwe ontwikkelingen in kunst en technologie.

Het thema van het festival is dit jaar HIER EN NU. In deze tijd van verandering stellen we voor om een stapje terug te doen: om niet alleen aan de toekomst te denken, maar ook aan de vele paden die al voor ons open liggen.

Daarnaast hebben veel van de kunstwerken en speciale evenementen in ons randprogramma betrekking op de kracht van ervaring, of op hedendaagse en lokale kwesties. Door aandacht te besteden aan de verhalen die we in het heden vertellen, zoeken we samen naar een ander begrip van tijd en actualiteit. Kom vooral even kijken en ervaar!

Lees minder

Links

Data en tijden

vrijdag 24 september 2021 t/m zondag 10 oktober 2021

zondag : 10:00-22:00
maandag : 10:00-22:00
vrijdag : 10:00-22:00
zaterdag : 10:00-22:00

Prijzen

Volwassenen : € 7.00
Kinderen : Gratis (t/m 16 jaar)
CJP : € 5.00

Toelichting: passe-partout € 13,00.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

€ 7,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader