Meena Cryle & The Chris Fillmore Band

7 augustus, Café De Amer in AMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zondagmiddag 7 augustus geven Meena Cryle & The Chris Fillmore Band een tuinconcert bij cultureel café De Amer. Cryle en haar band brengen eigen werk, blues ballads, blues, blues-rock; songs met een eigen stijl en signatuur. In 2011 stonden Meena Cryle & The Chris Fillmore Band voor de eerste keer ...

Lees meer

Zondagmiddag 7 augustus geven Meena Cryle & The Chris Fillmore Band een tuinconcert bij cultureel café De Amer. Cryle en haar band brengen eigen werk, blues ballads, blues, blues-rock; songs met een eigen stijl en signatuur.

In 2011 stonden Meena Cryle & The Chris Fillmore Band voor de eerste keer in De Amer, toen zag men in haar een ruwe diamant. Inmiddels is de diamant geslepen en tot volle glans gekomen. Cryle is een weergaloze zangeres, door de wol geverfd, met passie en een doorleefde stem met een geweldige beheersing. Ze wordt genoemd en geroemd in rijtjes met de grote stemmen uit de blues- en soulmuziek. Haar gitarist Chris Fillmore doorstaat de vergelijking met de grote Stevie Ray Vaughan glansrijk. De combinatie van hun talenten maken de optredens tot iets bijzonders, het fraaie buitenpodium van De Amer doet de rest!

Reserveren kan via het formulier op onze website: www.cafedeamer.nl.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 7 augustus 2022 : 16:00 - 18:00

Prijzen

Volwassenen : € 25.00

Toelichting: incl. twee consumpties.

Waar is het?

Café De Amer
Amen 20
9446 PC AMEN
0592 389271
www.cafedeamer.nl
de.amer@planet.nl

€ 25,00