Meet & Greet: Boris Bezemer

24 september, Pakhûs SOLO in STIENS

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Hedendaags én hip: Meet & Greet met jonge componist Boris Bezemer Hoe gaat een componist te werk? Waar haalt hij inspiratie vandaan, hoe ontwikkelt hij eigen stijl? Componist Boris Bezemer vertelt. Al meerdere malen werd er bij Podium Pakhûs SOLO muziek uitgevoerd van de jonge componist Boris Beze...

Lees meer

Hedendaags én hip: Meet & Greet met jonge componist Boris Bezemer

Hoe gaat een componist te werk? Waar haalt hij inspiratie vandaan, hoe ontwikkelt hij eigen stijl? Componist Boris Bezemer vertelt.

Al meerdere malen werd er bij Podium Pakhûs SOLO muziek uitgevoerd van de jonge componist Boris Bezemer. Bezemers composities zijn diverse keren genomineerd in de Nieuwe Noten competitie; een initiatief van het Grachtenfestival Amsterdam, Gaudeamus Utrecht en November Music Den Bosch. Bezemer schreef voor De Nationale Opera, werkte samen met accordeonist Vincent van Amsterdam en bassist James Oesi (beiden eerder te beluisteren bij Pakhûs SOLO), zijn werk werd uitgevoerd door Orchestre Philharmonique de Radio France en hij gaf gastlessen op diverse Nederlandse conservatoria. Dit seizoen brengt Michela Amici zijn Harp Piece in première.

Tijdens deze Meet & Greet neemt Bezemer ons mee in de wondere wereld van het componeren. Hoe gaat hij te werk? Waar haalt hij inspiratie vandaan en hoe ontwikkelt een componist zijn eigen stijl? Aan de hand van voorbeelden in beeld en geluid introduceert hij ons in zijn werkwijze. Of je nu vaak naar concerten gaat of (nog) niet; deze lezing is geschikt voor alle type luisteraars. Er is ook gelegenheid om vragen te stellen.

Deze Meet & Greet is onderdeel van Mooie Zomer Leeuwarden en daarom gratis toegankelijk. Gebruik bij het reserveren van kaarten de promotiecode ‘Mooiezomer’.

Zaal open om 14.00u.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 24 september 2022 : 14:30 - 15:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Pakhûs SOLO
Smelbrêge 9
9051 BH STIENS