Meet en Greet: Sarah Creek

14 augustus, Galerie Huis ter Heide in HUIS TER HEIDE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Meet en Greet de kunstenaar Sarah Creek in Galerie Huis ter Heide op 14 augustus Voor de 2e keer gaat Sarah Creek schilderen in de galerie aan een stilleven op zondag 14 augustus van 13.00-17.00 uur. Sarah gaat lekker schilderen en u kunt kennis maken met haar en haar schilder technieken. Saskia S...

Lees meer

Meet en Greet de kunstenaar Sarah Creek in Galerie Huis ter Heide op 14 augustus

Voor de 2e keer gaat Sarah Creek schilderen in de galerie aan een stilleven op zondag 14 augustus van 13.00-17.00 uur. Sarah gaat lekker schilderen en u kunt kennis maken met haar en haar schilder technieken.

Saskia Sloots van Zwol schildert onder haar pseudoniem Sarah Creek. Het pseudoniem is een vernoeming naar haar grootmoeder. Creek is Engels voor ‘sloot’ (stromend water) en staat symbool voor oneindigheid, het leerproces en beweging.

Sarah geeft schilderles, organiseert dagbesteding (Art&Regard) voor ouderen met dementie. Ook schildert ze in opdracht. Ze heeft naast de opleidingen voor ouderenzorg en creatieve therapie de lerarenopleiding aan het HKU gevolgd en verscheidene schildercursussen. Sarah schildert met acryl op linnen of canvas en gevarieerde onderwerpen, strak en gedetailleerd. Ze combineert fantasievoorwerpen, dieren, mensen en objecten in veelal rustige kleuren. Sarah hoopt dat de toeschouwer zijn/haar eigen verhaal verbindt aan wat ze met haar penseelstreken probeert uit te drukken. Sarah exposeert en verkoopt internationaal.

Op een ongedwongen manier kunt u de galerie, die gratis toegankelijk is bezoeken, en genieten van vele kunstwerken. In de galerie zijn meer dan 200 kunstwerken te bewonderen en te kopen. Ook sieraden van Ineke Otte, onze koningin Maxima draagt soms een van haar sieraden , namelijk de mossel sieraden. Daarvan is een selectie aanwezig in de galerie.

Verder zijn de volgende kunstenaars ook met hun kunst aanwezig; Hilde Klomp, Hortense de Kooter, Judith Junger, Peter Bes, Ilana de Boer, Alie en Hennie Hut, Harmen van Kamp, Alesja Konchyts, Diana Large, Maya Mastwijk, Sieuwke Ronner, en per 1 september Sikko Mulder en Gilda Wilpstra Gouhari.

De galerie is gratis toegankelijk, is rolstoel vriendelijk en heeft ruime gratis parkeerplaatsen.

Lees minder

Data en tijden

zo 14 augustus 2022 : 13:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Galerie Huis ter Heide
Norgervaart 10a
9336 TE HUIS TER HEIDE
www.galeriehuisterheide.nl