Meeuw Jonge Theatermakers - Cyrano

18 januari 2023, Schouwburg De Lawei in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Toneel. Hij zegt wat hij denkt. Hij doet wat hij voelt. Hij vecht waar hij voor staat. Alleen, die neus hè. Meeuw Jonge Theatermakers zet zijn snavel in de wereldberoemde en tijdloze toneelklassieker ‘Cyrano de Bergerac’ van Edmond Rostand. Cyrano is heimelijk verliefd op de beeldschone Roxane, ...

Lees meer

Toneel.

Hij zegt wat hij denkt. Hij doet wat hij voelt. Hij vecht waar hij voor staat. Alleen, die neus hè. Meeuw Jonge Theatermakers zet zijn snavel in de wereldberoemde en tijdloze toneelklassieker ‘Cyrano de Bergerac’ van Edmond Rostand.

Cyrano is heimelijk verliefd op de beeldschone Roxane, maar zij ziet hem niet staan. En dan verschijnt ook nog de knappe Christian. In deze gloednieuwe bewerking zie en hoor je elf jonge spelers fluisteren en flemen, drammen en dreinen, lispelen en loeien, jammeren en juichen, schmieren en gieren, brabbelen en brullen, zingen en swingen, rijmen en rappen, roddelen en razen. Want waar het hart vol van is, daar loopt de mond van over.

Meeuw Jonge Theatermakers laat al ruim dertig jaar zien hoe overdonderend theater met jonge mensen kan zijn. Aankomende regisseurs, schrijvers en acteurs zetten hun eerste stappen bij het gezelschap, dat voorstellingen voor jongeren en volwassen speelt op festivals, bijzondere locaties en natuurlijk in het theater.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 18 januari 2023 : vanaf 19:30

Prijzen

Volwassenen : € 11.50

Waar is het?

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL DRACHTEN
0512 335050
www.lawei.nl
info@lawei.nl

€ 11,50