Meeuw jonge theatermakers - Het Arrivacomplot

30 september t/m 9 oktober, Meeuw Jeugdtheaterschool in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Als je jong bent moet je vaak wachten. Wachten tot je vader het eten klaar heeft, wachten op de bus, wachten tot school voorbij is, wachten tot hij het uitmaakt, wachten tot je je rijbewijs mag halen, wachten tot er eindelijk iets gebeurt. Tot er een vliegend varken neerstrijkt, tot je een teken kri...

Lees meer

Als je jong bent moet je vaak wachten. Wachten tot je vader het eten klaar heeft, wachten op de bus, wachten tot school voorbij is, wachten tot hij het uitmaakt, wachten tot je je rijbewijs mag halen, wachten tot er eindelijk iets gebeurt. Tot er een vliegend varken neerstrijkt, tot je een teken krijgt, tot het moment dat het allemaal echt begint. Maar komt dat moment er wel? En wat als je stopt met wachten en gewoon gaat leven? Of wat als dat niet lukt?

Het Arrivacomplot is gemaakt op basis van teksten van zeven jonge schrijvers, gespeeld door drie professionele acteurs. In de regie van Eva Meijering zien we een plek waar dag en nacht wordt gewerkt. Daar wachten drie collega’s op wat komen gaat. Klanten? Leveringen? Elkaar?

Na afloop van elke voorstelling is er een nagesprek met de jonge schrijvers onder begeleiding van Laurens van der Meulen.

Sinds 2018 werken we samen met Explore the North aan een opleiding voor jongeren om ze aan het schrijven te zetten. Daarom wordt ook in de lessen van Meeuw volop aan het zelf maken van teksten gewerkt, waarmee we onze jongeren een bredere scholing geven in theatermaken.

Met Michaël Bloos, Anna Raadsveld, Ali Zijlstra regie Eva Meijering jonge schrijvers Iris Dicke, Fardau Nijboer, Rixt Siderius, Hedzer Seffinga, Rosaline Smit, Rinske Dolstra, Nina Los

Op zondag 9 oktober kun je om 11:00 uur meedoen aan een schrijversbrunch. Onder leiding van docent Caro Goldenbelt krijg je 1,5 uur les in het schrijven van korte teksten. Deelname is gratis en je kunt je aanmelden met een mail naar info@meeuw-jts.nl.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 2 oktober 2022 : 15:00 - 16:00
zo 9 oktober 2022 : 13:00 - 14:00
zo 9 oktober 2022 : 15:00 - 16:00

Toelichting: op 9 okt is er om 11 uur een schrijversbrunch o.l.v. docent Caro Goldenbelt, opg. via mail naar info@meeuw-jts.nl

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 13.50 € 13.50

Voorverkoop: https://meeuw-jts.nl/portfolio-items/hetarrivacomplot/.

Waar is het?

Meeuw Jeugdtheaterschool
Oostersingel 70B
8921 GB LEEUWARDEN
058 2955040
www.jts-meeuw.nl
info@meeuw-jts.nl