Mega Piraten Festijn

17 september, Tent in NOORDBROEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het Mega Piraten Festijn keert terug. Op het programma staan grote namen als Snollebollekes, Mooi Wark, Jan Smit, Jannes, Frans Bauer, Ancora en TikTok Tammo. De voorverkoop is al begonnen. “We zijn ontzettend blij dat het weer kan”, vertelt organisator Eddie Mensink. Hij straalt: “Want ik heb het...

Lees meer

Het Mega Piraten Festijn keert terug. Op het programma staan grote namen als Snollebollekes, Mooi Wark, Jan Smit, Jannes, Frans Bauer, Ancora en TikTok Tammo. De voorverkoop is al begonnen.

“We zijn ontzettend blij dat het weer kan”, vertelt organisator Eddie Mensink. Hij straalt: “Want ik heb het in de afgelopen jaren wel eens somber ingezien: ‘Het wordt nooit meer als vroeger’. Maar we hebben dit jaar al een Mega Piraten Festijn zonder wat voor beperkingen dan ook kunnen organiseren in Borger en ik kan het niet anders omschrijven dan een grandioos feest.”

Hij stelt ook dat de organisatie dit jaar in Marum groots uitpakt als het gaat om de optredende artiesten. “We hebben een megaprogramma. Het is altijd maar weer afwachten wie je kunt krijgen. De grote artiesten zijn natuurlijk veelgevraagd. Maar in het geval van Marum pakte dat dit jaar érg goed uit. Ze zijn er bijna allemaal. Snollebollekes natuurlijk, we zijn ontzettend blij dat we die hebben kunnen vastleggen, maar ook Mooi Wark, Jan Smit, Jannes, Frans Bauer, TikTok Tammo, Henk Wijngaard en opkomende namen als Jan Biggel en OBZ.”
Wat hem opvalt, is dat een nieuwe generatie haar weg naar de Mega Piraten Festijnen heeft gevonden. Dat was zichtbaar in Borger, maar ook tijdens enkele Mega Piraten Festijnen in het najaar van vorig jaar. “Jongens en meiden van een jaar of 15, 16, 17 of 18 die nu eindelijk ook mogen. Ze hebben van hun ouders of van oudere vrienden en vriendinnen over het Mega Piraten Festijn gehoord, maar door alle coronabeperkingen er nog nooit eentje zelf meegemaakt. Hun enthousiasme is enorm. Ze zingen alle liedjes mee. Onze presentator Willie Oosterhuis zei het al: ‘Dit houdt nooit meer op’. Maar het beeld in de tent blijft wel hetzelfde: jong en oud viert gezamenlijk feest. Het Mega Piraten Festijn is en blijft een feest van verbroedering.”

Programma:
Snollebollekes, Frans Bauer, Mooi Wark, TikTok Tammo, Jannes, OBZ, Jan Smit, Henk Wijngaard, Helemaal Hollands, Jan Biggel, Ancora, Rutger van Barneveld, Belinda Kinnaer, Marcel’s Nederpop, Alpenzusjes, Boer Bennie, Henk Dissel, Marloez Atemlos, John West, René Karst, Stef Ekkel, De Doelleazen, John de Bever en Emiel (de Hûnekop). De presentatie is als vanouds in handen van Willie Oosterhuis. Maar dat is nog niet alles. In een speciale tent draait alles om happy høken en in de Wunderbar is er gedurende het hele Mega Piraten Festijn een après ski party.

Het festival vindt plaats op het vaste terrein aan de Haarsterweg. Het terrein is geopend vanaf 18.30 uur. Het programma duurt tot 01.00 uur. Kaarten à 27,50 euro zijn verkrijgbaar via www.megapiratenfestijn.nl.

Agenda:
Vrijdag 2 september: MPF Oldebroek
Zaterdag 17 september: MPF Noordbroek
Vrijdag 30 september: MPF Marum
Zaterdag 8 oktober: MPF Klazienaveen
Zaterdag 15 oktober: MPF Maaskantje
Zaterdag 17 december: MPF Gelredome

Lees minder

Links

Waar is het?

Tent

9621 AL NOORDBROEK