Mell & Vintage Future

22 oktober, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Mell & Vintage Future is een trio dat rootsy rhythm & blues en soul speelt en komt op 22 oktober naar Neushoorn. Toen twee veteranen in de muziek op het hoogtepunt van hun carrière een aantrekkelijke nieuwkomer met een geweldige stem tegenkwamen was er direct een een perfecte klik. Mell & Vintage ...

Lees meer

Mell & Vintage Future is een trio dat rootsy rhythm & blues en soul speelt en komt op 22 oktober naar Neushoorn.

Toen twee veteranen in de muziek op het hoogtepunt van hun carrière een aantrekkelijke nieuwkomer met een geweldige stem tegenkwamen was er direct een een perfecte klik.

Mell & Vintage Future is een Nederlands trio dat rootsy rhythm & blues en soul speelt. In haar relatief korte carrière verdiende Mell haar sporen met verschillende televisieoptredens. Haar grote zangtalent trok de aandacht van Vintage Future, een producersduo dat onmiddellijk haar potentie inzag. Nico Brandsen (Hammond orgel/voetbas) is alom bekend voor zijn ‘edgy magic’ op vintage apparatuur. Hij werkte met de grootste Nederlandse artiesten, waaronder Ilse de Lange, Kane en Jan

Akkerman. Ton Dijkman (drums) wordt beschouwd als een van Nederland's beste muzikanten. Als sessiedrummer heeft hij op duizenden platen gespeeld, daarnaasa is hij al decennia lang de drummer van Marco Borsato.

Mell & Vintage Future kwamen officieel begin 2016 in beeld. Ze begonnen met een geweldige serie singles waaronder ‘Call my name’, ‘Central Station’, ‘Forever’ en ‘Willin’’. Deze songs waren vaak te horen op de Nederlandse radio. In Mei 2019 kwam het debuutalbum uit op cd, vinyl en online (zes miljoen streams and counting…).

Hoe klinkt dat dan? Denk aan 'Booker T & The MG’s' ontmoet 'Sly & The Family Stone' met een sprankeltje 'Adele' en 'Janis Joplin'. En geloof de hype... Dit is écht nieuw en speciaal!

Zaal: AA-Security Arena | Type: Staconcert | Garderobe gratis

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 22 oktober 2021 : vanaf 20:45

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 17.00 € 17.00
CJP : € 12.75

Voorverkoop: https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/111058028.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 17,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader