Mellow Swing Jazz Trio

25 september, De Schierstins in FEANWÂLDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het uit Overijssel afkomstige Mellow Swing Jazz Trio treedt zaterdag 25 september op met zangeres Inge Alberts in de Schierstins te Feanwâlden. Het concert begint om 19.30 uur. Vanwege de nog bestaande coronaregels is er een beperkt aantal plaatsen en moet er gereserveerd worden bij de Schierstins....

Lees meer

Het uit Overijssel afkomstige Mellow Swing Jazz Trio treedt zaterdag 25 september op met zangeres Inge Alberts in de Schierstins te Feanwâlden. Het concert begint om 19.30 uur.

Vanwege de nog bestaande coronaregels is er een beperkt aantal plaatsen en moet er gereserveerd worden bij de Schierstins. Bovendien dienen bezoekers de meest recente overheidsregels vanwege het coronavirus in acht te nemen. Voor inlichtingen en reserveringen: info@schierstins.nl en tel. 0511 472937. Als gevolg van de corona-maatregelen duurt het concert een uur. Bij voldoende belangstelling is er een tweede optreden om 21.15 uur.

Het Mellow Swing Jazztrio speelt beroemde jazz standards en bossanova's in ritmes van uptempo tot lazy-swing en mooie ballads. Maar het trio speelt ook pop-gerelateerde songs in een ‘jazzy’ stijl, zoals van Sting, Elvis Presley en Stevie Wonder. De unieke klankmix van gitaar en saxofoon, ondersteund door een vloeiende ‘bassline’, zorgt voor een prachtig open geluid waardoor de melodie en improvisatie goed tot hun recht komen en het prettig is om naar te luisteren.

Het trio bestaat uit Joan Krukkert (contrabas), Peter Swart (saxofoons) en Mar Weber (gitaar). Deze keer is ook zangeres Inge Alberts van de partij. Zij stond net als Peter Swart al verschillende keren eerder op het podium van de Schierstins met het Quatre Tickets de Swing. Haar prachtige stem was toen te horen in met name Franse chansons, maar kan ook goed overweg met het Engels en Italiaans. Alberts en Swart komen beiden uit Twente.

Bossa Nova is een muziekstijl die eind jaren vijftig van de 20e eeuw in Brazilië vanuit de samba ontstond en door de jazz beïnvloed werd. Bossanova klinkt erg warm en sensueel, altijd rustig en nooit agressief.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 25 september 2021 : 19:30 - 20:30
za 25 september 2021 : 21:15 - 22:15

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 16.50 € 16.50
Kinderen : Gratis (t/m 5 jaar) Gratis (t/m 5 jaar)
Kinderen : € 5.00 (6 t/m 16 jaar ) € 5.00 (6 t/m 16 jaar )

Toelichting: incl. 1 consumptie inbegrepen, donateurs Schierstins € 14,50.

Voorverkoop: De Schierstins, Haadstrjitte 1, 9269 SW Feanwâlden.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

De Schierstins
Haadstrjitte 1
9269 SW FEANWÂLDEN
0511 472937
www.schierstins.nl
info@schierstins.nl

€ 16,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader