Melodias del Silencio

10 oktober, De Brinkhof in NORG

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Charivari Trio met Melodias del Silencio in Norg, een programma met wereldmuziek Het Charivari Trio, bestaande uit Anneke Frankenberg - viool/zang, Gerard Schoren - zang/contrabass, dirigent, arrangeur en Bart Lelivelt - accordeon/zang, brengt een programma met wereldmuziek onder de titel “ Melo...

Lees meer

Charivari Trio met Melodias del Silencio in Norg, een programma met wereldmuziek

Het Charivari Trio, bestaande uit Anneke Frankenberg - viool/zang, Gerard Schoren - zang/contrabass, dirigent, arrangeur en Bart Lelivelt - accordeon/zang, brengt een programma met wereldmuziek onder de titel “ Melodias del Silencio”. Een van huis en haard gevlucht meisje in Bulgarije, nachtelijke avonturen in Venezuela, een gebroken familievader in Turkije en een verdronken vlinder in Spanje worden door virtuose Roemeense zigeunermuziek, folklore van het Argentijnse platteland en swingende Cubaanse ritmes samengesmeed tot een parelend programma. Anneke Frankenberg specialiseerde zich na haar vioolstudie in Oost-Europese en Zuid-Amerikaanse volksmuziek, zoals Cubaanse charanga en Mexicaanse mariachi. Zij speelt momenteel o.a. in het Nederlands Begeleidingsorkest en in salsaband Groovando. Gerard Schoren, dirigent en arrangeur, is artistiek leider van projectkoor voor Zuid-Amerikaanse muziek Volver, en diverse andere koren.
Daarnaast is hij contrabassist van het Nederlands Begeleidingsorkest en het Ensemble Conservatoire. Bart Lelivelt speelt naast volksmuziek veel geïmproviseerde en hedendaagse muziek met Baraná, de Kijkshock, Embracing Colours, de Amsterdam Klezmer Band, het Radio Filharmonisch Orkest, de Nederlandse Opera, het Asko|Schönberg Ensemble en het Nederlands Blazers Ensemble op festivals van Novosibirsk tot Mexico-City.

verplichte aanmelding via info@cultureleraadnorg.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 10 oktober 2021 : 11:15 - 13:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00
Kinderen : Gratis
CJP : € 10.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader