Mensinge pleinconcert: Opus 5

19 september, Museum Havezate Mensinge in RODEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op zondag 19 september is er een gratis toegankelijk openluchtconcert van saxofoonquintet Opus 5 op het voorplein van Museum Havezate Mensinge in Roden. De muzikanten spelen vanaf 13.00 uur een afwisselend repertoire. Het saxofoonquintet Opus 5 bestaat uit 5 saxofonisten en is al 20 jaar actief in...

Lees meer

Op zondag 19 september is er een gratis toegankelijk openluchtconcert van saxofoonquintet Opus 5 op het voorplein van Museum Havezate Mensinge in Roden. De muzikanten spelen vanaf 13.00 uur een afwisselend repertoire.

Het saxofoonquintet Opus 5 bestaat uit 5 saxofonisten en is al 20 jaar actief in af en toe een nieuwe bezetting. Het repertoire is breed; het omvat zowel klassieke- als jazzmuziek en alles daar tussen in. Opus 5 kan even makkelijk de sfeer oproepen van een klassiek strijkquintet als van een swingende bigband. Tijdens het concert op Mensinge komen alle muziekstromingen aan bod. De muzikanten verheugen zich op een openbaar optreden: één van de eerste keren dat zij weer optreden na de coronamaatregelen.

In Mensinge zelf komt de geschiedenis van het leven in Drentse havezaten tot leven. Verder is er de thema-expositie Dertig tinten grijs van de Haagse School. Wie van wandelen houdt: bij Mensinge is het startpunt van twee mooie wandelingen door het Mensingebos. Routebeschrijvingen van In het Spoor van Coenraad en de Erfgoedroute zijn gratis verkrijgbaar bij de kassa.

Lees minder

Data en tijden

zo 19 september 2021 : 13:00 - 15:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Museum Havezate Mensinge
Mensingheweg 7
9301 KA RODEN
050 5015030
www.mensinge.nl

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader