Mental Reload Festival

1 juli, Dakterras BOOVN in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Hét festival om ultiem te kunnen ontspannen maar waar je ook zeker kan genieten van een feestje op een dakterras. Wie wil dat nou niet?! Door de rare tijden waar we in leven is een moment van ontspanning zeker niet overbodig. Na een jaar lang geen evenementen gaat alles voorzichtig weer een beetje ...

Lees meer

Hét festival om ultiem te kunnen ontspannen maar waar je ook zeker kan genieten van een feestje op een dakterras. Wie wil dat nou niet?!

Door de rare tijden waar we in leven is een moment van ontspanning zeker niet overbodig. Na een jaar lang geen evenementen gaat alles voorzichtig weer een beetje open. Dit moet natuurlijk gevierd worden, maar wel met mate. Daarom is er op Mental Reload plek voor 100 gasten om met elkaar weer te kunnen genieten van een geweldig evenement.

Daarnaast wordt er met dit evenement bewustzijn gecreëerd voor de mentale gezondheid onder jonge mensen om daar meer over te kunnen leren en weet hoe je met bepaalde gevoelens om moet gaan.

Ook kan je meedoen aan een yoga workshop, luisteren naar de live band met heerlijke muziek en nieuwe kennis opdoen door de inspirerende woorden tijdens de pep talk. Daarnaast kun je je helemaal uitleven tijdens de twee DJ optredens aan het eind van de avond.

Heb jij nou zin in een inspirerende en ontspannen dag met een hapje en drankje in combinatie met een heerlijk feestje? Koop dan nu je kaarten op www.mentalreload.nl We zien je daar!

Lees minder

Links

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Dakterras BOOVN
Suikerlaan 10
9743 DA GRONINGEN

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader