uitverkocht

Merain - A Celtic and Colourful Christmas

11 december, Bonifatiuskerk in VRIES

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De mooiste kerstmuziek uit alle windstreken, o.a. Ierland, Duitsland, Frankrijk, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten én ook uit Zweden, het bosrijke winterwonderland van Niels Holgersson en Pippi. Het is ronduit verrassend hoe het kerstgevoel wereldwijd zo’n bonte verscheidenheid aan muziek heeft voortg...

Lees meer

De mooiste kerstmuziek uit alle windstreken, o.a. Ierland, Duitsland, Frankrijk, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten én ook uit Zweden, het bosrijke winterwonderland van Niels Holgersson en Pippi. Het is ronduit verrassend hoe het kerstgevoel wereldwijd zo’n bonte verscheidenheid aan muziek heeft voortgebracht: van verstilde mystieke liederen tot Zuid-Amerikaanse vrolijkheid, alles passeert de revue in dit bijzondere en afwisselende kerstconcert.

De musici van Merain spelen klassieke composities en toveren traditionals om tot ware juweeltjes waarbij de prachtige harmonie van de instrumenten een magische uitwerking heeft.

Viool Sandra Wallner
Keltische harp Mirjam Rietberg
Zang Mieke Manschot

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 11 december 2022 : 15:00 - 16:45 ( uitverkocht )

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 17.50
Kinderen : Gratis (t/m 11 jaar)
Kinderen : € 9.00 (12 t/m 18 jaar )

Voorverkoop: Kaarten zijn verkrijgbaar via www.kerkconcertenvries.nl of (indien beschikbaar) voor aanvang in de kerk, betaling allen pin..

Waar is het?

Bonifatiuskerk
Brink 3
9481 BE VRIES