Mercy John en band - Nights on fire

10 december, Gashouder Podium in DEDEMSVAART

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Poppodium concert van singer/songwriter Mercy John en zijn band NIGHTS ON FIRE is de titel van het nieuwe langverwachte derde studioalbum van Mercy John. Deze opvolger van het alom geprezen album ‘Let It Go Easy’ (2019) komt oktober 2022 op vinyl en CD uit. Het nieuwe 11 nummers omvattende album s...

Lees meer

Poppodium concert van singer/songwriter Mercy John en zijn band

NIGHTS ON FIRE is de titel van het nieuwe langverwachte derde studioalbum van Mercy John. Deze opvolger van het alom geprezen album ‘Let It Go Easy’ (2019) komt oktober 2022 op vinyl en CD uit.

Het nieuwe 11 nummers omvattende album schreef Mercy John in de Covid-periode. Een tijd waarin ieders geduld op de proef werd gesteld, er steeds weer shows verplaatst werden en het succes van de mede-geschreven hit ‘Roller Coaster’ vooral op de radio te horen was en helaas niet live. Maar nu is het tijd voor iets anders. Tijd om naar buiten te gaan: de nacht in. Om iets nieuws te ontdekken. Om het leven te vieren dat voor ons ligt, maar ook om het leven te vieren van diegenen die Mercy John helaas in het afgelopen jaar heeft verloren. Want de nacht is ondoorgrondelijk, opwindend en verraderlijk tegelijk. Zeker wanneer ze in vuur en vlam lijkt te staan.

In het begin van 2022 trok Mercy John met zijn vaste band de studio in om ’Nights on Fire’ op te nemen. Zoals altijd zijn de songs en teksten een afspiegeling van het leven van de Brabander. Waardoor de nummers van het album van klein en intiem (Death is in the Air) tot groots en intens klinken (Ghost in the Machine), met daarbij genoeg ruimte voor zijn bandleden Rolf Verbaant (gitaar), Kirsten Boersma (toetsen), Tom Zwaans (bass) en Lynyrd Denissen (drums) om te schitteren.

Zaal open vanaf 20:00 uur

Lees minder

Links

Data en tijden

za 10 december 2022 : 21:00 - 23:45

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Waar is het?

Gashouder Podium
Oude Zuidwolderstraat 13
7701 AZ DEDEMSVAART

€ 15,00