Meri Khojayan en Robert Poortinga

11 december, Oosterkerk in KOLLUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Dit duo is inmiddels één van de bekwaamste, internationaal actieve viool-piano-duo’s van hun generatie. Kollum - Op zondagavond 11 december is er in Kollum een optreden van het duo Meri Khojayan (viool) en Robert Poortinga (piano). Dit duo maakt al jaren furore in de internationale kamermuziekwerel...

Lees meer

Dit duo is inmiddels één van de bekwaamste, internationaal actieve viool-piano-duo’s van hun generatie.

Kollum - Op zondagavond 11 december is er in Kollum een optreden van het duo Meri Khojayan (viool) en Robert Poortinga (piano). Dit duo maakt al jaren furore in de internationale kamermuziekwereld.
Als prijswinnaars van talrijke concoursen is het in Italië wonende duo één van de bekwaamste viool-piano-duo’s van de eigen generatie. Daarmee ontwikkelen ze momenteel samen een prachtige internationale carrière.
‘Ze weten het publiek te raken, dankzij de charmante mix van talent, muzikale gevoeligheid, hoogstaande techniek en een ongelooflijk begrip van de composities. De perfecte uitvoering van hun brede en gevarieerde repertoire maakt elk van hun concerten tot een onvergetelijke gebeurtenis!’ schreef ‘Amici Per La Musica’ (Turijn 2022).
Dit jaar tekende het duo een exclusief platencontract bij Aliud Records. De debuut-cd met alle viool-pianowerken van Sergei Prokofiev (zowel sonates als vijf melodieën) staat voor mei 2023 gepland.
In Kollum kunt u o.a. luisteren naar muziek van Edward Elgar, Sergei Prokofiev en Ralph Vaughn Williams.
Let op: Het Maartenskerkconcert van 11 december is niet in de Maartenskerk, maar zal plaatsvinden in de Oosterkerk te Kollum (Oostenburgstraat 3). De Maartenskerk is vanaf 1 december gesloten i.v.m. de hoge energiekosten. Ook de twee nog volgende concerten zullen in de Oosterkerk plaatsvinden.

Collecte bij de uitgang

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 11 december 2022 : 19:30 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis
gratis