Merke Wytgaard

19 augustus t/m 21 augustus, Sportterrein in WIJTGAARD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Zin in een feestje? Kom dan vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 augustus naar de 50ste editie van de Wytgaardster merke. Dit jaar is het thema "50 Tinten merke” Orkest Butterfly Vrijdag om 9.00 uur begint de merke met een optocht. Jong en oud loopt in een vrolijke stoet door het dorp. Na de prij...

Lees meer

Zin in een feestje? Kom dan vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 augustus naar de 50ste editie van de Wytgaardster merke. Dit jaar is het thema "50 Tinten merke”

Orkest Butterfly
Vrijdag om 9.00 uur begint de merke met een optocht. Jong en oud loopt in een vrolijke stoet door het dorp. Na de prijsuitreiking gaan de activiteiten op het sportveld van start met onder andere kinderspelletjes, zeskamp en in de middag de volksspelen. ’s Avonds staat "de alleskunner van Wytgaard” op het programma en vanaf 22.00 uur gaan de voetjes van de vloer met Orkest Butterfly!

Te Gare en coverband Smûk
Zaterdag is het tijd voor onder meer kaatsen en matinéevieren. Vanaf 08.45 uur worden de eerste kaatsballen over het veld geslagen. Om 10.00 uur begint het kindermatinée en om 11.00 uur is het échte verkleed matinée met Te Gare. Na het matinee en een buffet van soep en broodjes worden de finales gekaatst. Vanaf 19.00 uur is coverband Smûk aanwezig met een spectaculair optreden.

Hitsingers
Zondag staat in het teken van de reünie. Na het officiële gedeelte sluiten de Hitsingers om 15.00 een geweldig weekend af met muziek voor jong en oud.

Volg de Wytgaardster merke via instagram@merkewytgaard of www.facebook.com/merkewytgaard

Lees minder

Links

Prijzen

Volwassenen : € 15.00
Kinderen : Gratis (t/m 11 jaar)

Toelichting: Matinee met Te Gare en de Hitsingers op zondag zijn zonder entree, vrijdagavond en zaterdagavond is er entree €15,00.

€ 15,00