MEROL

3 juni, SPOT/De Oosterpoort in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Pop op z'n MEROL's: eerlijk, empowerend en sexy. Hou je vast, want het debuutalbum ’Troostprijs’ van zangeres en songwriter MEROL komt eraan. Een frisse, eigenzinnige popplaat met muziek die je troost. Troost bij angst om te mislukken, om buiten de boot te vallen, bij fomo maar ook bij perfectionis...

Lees meer

Pop op z'n MEROL's: eerlijk, empowerend en sexy.

Hou je vast, want het debuutalbum ’Troostprijs’ van zangeres en songwriter MEROL komt eraan. Een frisse, eigenzinnige popplaat met muziek die je troost. Troost bij angst om te mislukken, om buiten de boot te vallen, bij fomo maar ook bij perfectionisme. De plaat is een ode aan alle laatbloeiers en buitenbeentjes. “Trek je niets aan van de verwachtingen van anderen en leg je eigen lat. Geef mij die Troostprijs maar.” aldus MEROL. Troostprijs is een hedendaagse popplaat op z’n MEROL’s: eerlijk, empowerend en sexy.

Merol brak door met zomerhit Lekker Met De Meiden gevolgd door het veelbesproken Hou Je Bek En Bef Me. Eind 2019 bracht ze haar EP Superlatief uit gevolgd met een clubtournee door Nederland en België. De coronapandemie heeft ze zeker niet stil gezeten en na een handjevol singles staat nu het langverwachte debuuralbum op stapel. Deze verschijnt op 15 april 2022 en wordt gevolgd door een tour waarbij ze Groningen uiteraard niet links laat liggen!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 3 juni 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 20.00

Waar is het?

SPOT/De Oosterpoort
Trompsingel 27
9724 DA GRONINGEN
050 3680368
www.spotgroningen.nl
info@opsb.groningen.nl

€ 20,00