Met hoogzomer wandelen op de kwelder

13 augustus, Kweldercentrum (infocentrum It Fryske Gea) in HALLUM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Wandelexcursie It Fryske Gea, opg. 0511-539618. Aan de rand van de Waddenzee vind je het natuurgebied Noard-Fryslân Bûtendyks. Kom hier genieten van de weidsheid, ruigheid en stilte van de natuur! Zorg wel dat je goed in vorm bent, want deze wandeling is voor gevorderden. Waar vroeger de slikwerke...

Lees meer

Wandelexcursie It Fryske Gea, opg. 0511-539618.

Aan de rand van de Waddenzee vind je het natuurgebied Noard-Fryslân Bûtendyks. Kom hier genieten van de weidsheid, ruigheid en stilte van de natuur! Zorg wel dat je goed in vorm bent, want deze wandeling is voor gevorderden.

Waar vroeger de slikwerkers hun ruggen kromden ligt nu dit unieke natuurgebied, één van Europa`s grootste vastelandskwelders! Dit komt door de invloed van het zoute water. Je vindt hier dan ook prachtige afwisselende natuur met zilte graslanden, slikvelden en kwelders. Een paradijs voor vogelliefhebbers! Jaarlijks rusten, broeden en foerageren hier meer dan een miljoen vogels. En in deze tijd van het jaar spot je zomaar de veldleeuwerik tussen het grazende vee. Deze kleine druktemaker laat graag van zich horen.

Ben jij wel in voor een fanatieke wandeling met onze enthousiaste natuurgids? Trek je wandelschoenen aan en vergeet je verrekijker niet!

Interesse?
Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via www.itfryskegea.nl. Bij vragen, bel 0511 – 53 96 18 (alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen).

Lees minder

Links

Data en tijden

za 13 augustus 2022 : 11:00 - 14:00

Prijzen

Volwassenen : € 4.00
Kinderen : € 2.00 (t/m 12 jaar)

Toelichting: voor leden gratis.

Waar is het?

Kweldercentrum (infocentrum It Fryske Gea)
Noorderleeg 5a
9074 TG HALLUM