Met Meer Cultuur (MMC) - Toekomst voor de Nije Kolonie

30 september, Cultuurwerkplaats BC47 in BORGERCOMPAGNIE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Buitenvoorstelling muziektheater te BC47 in Borgercompagnie. Het is 2040 Centraal staat ‘de Nije Kolonie’ , een resort in het uitgestrekt veenmoeraslandschap van de vroegere Veenkoloniën. Er is een nieuw landschap ontstaan als gevolg van de stijgende zeespiegel en neerslagpieken zowel als extreme d...

Lees meer

Buitenvoorstelling muziektheater te BC47 in Borgercompagnie.

Het is 2040
Centraal staat ‘de Nije Kolonie’ , een resort in het uitgestrekt veenmoeraslandschap van de vroegere Veenkoloniën. Er is een nieuw landschap ontstaan als gevolg van de stijgende zeespiegel en neerslagpieken zowel als extreme droogteperiodes en keuze van overheden en waterschappen om eb en vloed langs de Wadden meer kans te geven en water in het gebied zelf vast te houden.

Tussen overgebleven steden en nederzettingen ontstonden meerdere vrijhavens die zo goed als mogelijk worden geleid en vormgegeven door vrijdenkers, kunstenaars en nieuwkomers uit elders ondergelopen gebieden. Als bijzonder geslaagd experiment bloeit het afgeschermde resort ‘de Nije Kolonie’ met een bloeiende handel in gebiedseigen producten en welzijnsbeleving.

Naast de eigen voedselvoorziening is er met succes geëxperimenteerd met alternatieve energiebronnen en opslag. Het resort wordt geleid door een groep idealisten van het eerste uur en enkele nieuwkomers. Allerlei nieuwe kansen, maar ook bedreigingen dienen zich aan .

Meer informatie op onderstaande website.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 30 september 2022 : 19:30 - 23:30

Prijzen

Volwassenen : € 15.00
Kinderen : € 7.50 (t/m 14 jaar)

Waar is het?

Cultuurwerkplaats BC47
Borgercompagniesterweg 47
9632 TC BORGERCOMPAGNIE
www.metmeercultuur.nl
https://www.facebook.com/BC47Cultuurwerkplaats

€ 15,00