Mgla, Ulcerate en Mord'A'Stigmata - A Trip Into Darkness

8 december, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Poolse weersomstandigheden kunnen extreem zijn. Vooral de mist is onverbiddelijk. En laat dat nou juist de weersverwachting voor donderdag 8 december zijn. Want de blackmetal van Mg?a is koud, krasserig en meeslepend. De band is in het thuisland al een paar jaar met een enorme opmars bezig; daar...

Lees meer

De Poolse weersomstandigheden kunnen extreem zijn. Vooral de mist is onverbiddelijk. En laat dat nou juist de weersverwachting voor donderdag 8 december zijn. Want de blackmetal van Mg?a is koud, krasserig en meeslepend.

De band is in het thuisland al een paar jaar met een enorme opmars bezig; daar verkoopt men grote zalen uit. Nu moet ook de rest van de wereld eraan geloven. Deze Europese tournee is de eerste sinds het in 2019 verschenen Age Of Excuse, de opvolger van het in 2015 verschenen doorbraakalbum Exercises In Futility. Op deze avond zal Mg?a (jawel, Pools voor mist) zichzelf in leer en Iduna in nevelen hullen!

De geheel eigen stijl van Ulcerate uit Nieuw Zeeland stoelt op een fundament van deathmetal. Met waanzinnige speeltechnieken en maatsoortwisselingen weet de band overtuigende en boeiende tracks neer te zetten. Denk hierbij aan de heftigheid van Hate Eternal en de aardse tonen van Neurosis en je hebt een goed beeld van de richting de groep neemt.

Mord’A’Stigmata – net als MGLA Pools en ook blackmetal – speelt met invloeden van bands als Godflesh en Cult Of Luna. Dat levert een interessante combinatie op, die zowel intens, experimenteel als gitzwart is. De band speelde in Nederland onder meer op het, bij liefhebbers van extreme en experimentele muziek, welbekende festival Roadburn. Van die show verscheen ook een live-album.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 8 december 2022 : vanaf 19:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 30.00 € 25.00

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 30,00