Michael Pilarczyk - Rust in je hoofd

18 maart 2023, MartiniPlaza in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

In Rust in je hoofd vertelt Michael Pilarczyk over levenskunst, bewustzijn en zelfinzicht, afgewisseld met prachtige muziek. De kunst van een gelukkig leven De kunst van een gelukkig leven begint met het begrijpen van je denkwijze. In ons drukke bestaan nemen we nog maar weinig tijd voor onszelf. W...

Lees meer

In Rust in je hoofd vertelt Michael Pilarczyk over levenskunst, bewustzijn en zelfinzicht, afgewisseld met prachtige muziek.

De kunst van een gelukkig leven
De kunst van een gelukkig leven begint met het begrijpen van je denkwijze. In ons drukke bestaan nemen we nog maar weinig tijd voor onszelf. We hebben meestal te weinig tijd en te veel onrust. Vooral onrustige gedachten, we zijn druk in ons hoofd.
Waarom zijn we niet happy?
Hoe kan het zijn dat we leven in een van de meest welvarende gebieden ter wereld en niet happy zijn? Waar komen die honderdduizenden burn-outs vandaan? Waarom zijn we te druk met van alles en hebben we geen tijd om te genieten van het leven? Ho stop! Druk even de pauzeknop in bij jezelf. Michael Pilarczyk vertelt wat je kunt doen om je geluksgevoel te verhogen, je onrustige gedachten te laten verdwijnen en hoe je weer rust krijgt in je hoofd.
Michael Pilarczyk: “Elke dag een meditatiemoment zorgt voor meer bewustzijn, zelfinzicht, rust en stilte in jezelf. Meditatie heeft mijn leven compleet veranderd! En dat geef ik graag door aan iedereen die daar gebruik van wil maken.”

Lees minder

Links

Data en tijden

za 18 maart 2023 : 16:00 - 18:00

Prijzen

Volwassenen : € 14.75
Kinderen : € 14.75 (t/m 18 jaar)

Waar is het?

MartiniPlaza
Leonard Springerlaan 2
9727 KB GRONINGEN
050 5222777
www.martiniplaza.nl
info@martiniplaza.nl

€ 14,75