Michaël Prins

1 oktober, Recreatiecentrum Dúndelle in BAKKEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Michael Prins werd in 2013 winnaar van het televisieprogramma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’, en brak met de hitsingle Close To You, afkomstig van zijn debuutalbum ‘Rivertown Fairytales’ definitief door. Prins is sindsdien een gevestigde naam in de Nederlandse muziek scene. Zijn tweed...

Lees meer

Michael Prins werd in 2013 winnaar van het televisieprogramma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’, en brak met de hitsingle Close To You, afkomstig van zijn debuutalbum ‘Rivertown Fairytales’ definitief door.

Prins is sindsdien een gevestigde naam in de Nederlandse muziek scene. Zijn tweede en derde studioalbum, respectievelijk ‘A Dreamer’s Dream Is Forever To Be Yours’ en ‘It’s Murder, Guilty of Killing Sweet Emotion’ stonden garant voor succesvolle singles als ‘Lost In Your Love’, ‘Fear Not’, een duet met Carice van Houten, ‘Lilith’ en ‘Nothing at All’’.

Michael Prins blijft trouw aan de typerende songwriting die we van hem zijn gewend, maar steeds in een andere muzikale vorm. Op deze manier weet hij zowel op zijn albums als tijdens zijn voorstellingen te blijven boeien. Echtheid en authenticiteit omschrijven Prins’ muziek perfect. Een ‘Must See’ voor de liefhebber.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 1 oktober 2022 : 20:30 - 23:00

Prijzen

Volwassenen : € 20.00

Waar is het?

Recreatiecentrum Dúndelle
Mjumsterwei 16
9243 SK BAKKEVEEN

€ 20,00