Midair

25 september, Podium Lewinski in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Muziektheater door LAVALU. ‘Vanaf het moment dat ik besloot van mijzelf te zijn, is alles een avontuur.’ Via haar muziek graaft LAVALU al jaren haar eigen pad uit. Zo bezingt zij op Solitary High (deel één, 2017) een nachtelijk verlangen naar een ander soort liefde dan de regels die daar we daarvo...

Lees meer

Muziektheater door LAVALU.

‘Vanaf het moment dat ik besloot van mijzelf te zijn, is alles een avontuur.’

Via haar muziek graaft LAVALU al jaren haar eigen pad uit. Zo bezingt zij op Solitary High (deel één, 2017) een nachtelijk verlangen naar een ander soort liefde dan de regels die daar we daarvoor bedacht hebben. Op Midair bezingt zij het omarmen daarvan.

‘Wat doet het ertoe in welk hokje mijn muziek past? Dat is de verkeerde vraag. Ik wil weten of je geraakt wordt door mijn muziek. Geïnspireerd. Vertwijfeld. Trilt er een snaar bij jou van binnen mee? Daar wil ik antwoord op. Dan gaat het niet meer om genre, maar om bezieling.’

LAVALU (1979) is geboren in Cleveland (USA). Ze is autodidact in componeren & arrangeren en schreef o.a. voor het Residentie Orkest en Het Gelders Orkest. Ze componeerde alle muziek voor het theaterspektakel Het Pauperparadijs, waarmee ze na twee uitverkochte seizoenen in de zomer van 2018 vijf weken in Carré speelde.

Onlangs werd ze hiervoor als eerste vrouwelijke componist ooit genomineerd voor een Musical Award voor ‘Beste Muziek’. Naar aanleiding van die nominatie schreef zij in NRC een vlammend opiniestuk onder de kop ‘Meiden, laat je niet afremmen.’ Met haar vorige soloalbum ‘Solitary High’ (2017) speelde zij gedurende twee jaar meer dan tachtig shows in binnen- en buitenland.

Vooraf een hapje mee-eten? Dat kan! Voor €16,75 per persoon. De keuken is geopend tussen 18:00 en 19:30. Eventuele dieetwensen graag vooraf aan ons doorgeven.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 25 september 2021 : 19:30 - 22:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.00 € 10.00

Voorverkoop: www.lewinski.nl.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Podium Lewinski
Waterhoenstraat 2
8601 XT SNEEK
06 1204 5271
www.lewinski.nl

€ 10,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader